Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξεκλήρισε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε – Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ξεκλήρισε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε – Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ήταν μέσα στον μήνα που ο Mark Short πήρε τα 3 παιδιά του και πήγε σε θεματικό πάρκο στην Πενσυλβάνια. Την επόμενη μέρα βρέθηκαν τα πτώματά τους.

Οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας Short στις 6 Αυγούστου μετά από τηλεφώνημα της πεθεράς του που ανέφερε ότι η κόρη της Megan Short δεν εμφανίστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού, επισημαίνοντας πως αντιμετώπιζε προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας.

“Η μητέρα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. Την πήρε στο κινητό και στο σπίτι”, τόνισε ο εισαγγελέας John Adams. Αφού δεν επικοινώνησε, κάλεσε τις αρχές και οι αξιωματικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας. Μπήκαν από παράθυρο στην κουζίνα και βρήκαν τα πτώματα.

Ήταν τα πτώματα της 8χρονης Liana, του 5χρονου Mark Jr, του 2χρονου Willow, της Megan Short και του Mark Short, δίπλα στο πτώμα του οποίου βρέθηκε ένα όπλο. Ο εισαγγελέας John Adams έδωσε λεπτομέρειες για τα γεγονότα που οδήγησαν στο ξεκλήρισμα της οικογένειας.

Ο Mark Short είχε πάει τα 3 του παιδιά την προηγούμενη μέρα στο Hersheypark, ενώ βρισκόταν στα πρόθυρα χωρισμού με τη γυναίκα του. Η Megan είχε ήδη νοικιάσει ένα διαμέρισμα και σκόπευε να τον εγκαταλείψει.

Λίγο καιρό νωρίτερα, τον Ιούνιο, οι αρχές είχαν κληθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φιλαδέλφεια όπου διέμενε το ζευγάρι. Ο λόγος ήταν ένας ακόμα καυγάς. Για τον ίδιο λόγο έφτασαν οι αρχές σπίτι τους και στις 18 Ιουλίου. Δεν απαγγέλθηκαν όμως κατηγορίες.

Ο Mark Short αγόρασε ένα όπλο και σφαίρες μέσα στον Ιούλιο και μια μέρα μετά τον καυγά με τη γυναίκα του. Ήταν το όπλο με το οποίο έβαλε τέλος στις ζωές των 3 παιδιών τους, της γυναίκας του και αυτοκτόνησε. Τα πτώματά τους βρέθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε