Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: Οι άρχοντες του… copy paste! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Την αποκάλυψη κάνει ο γνωστός blogger Perez Hilton με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Και αποδεικνύει πως το ζεύγος Τραμπ ολίγον… πάσχει από φαντασία!

Ο Μπαράκ Ομπάμα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Οβάλ Γραφείο τον προσεχή Νοέμβριο, μετά από δύο θητείες ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Μάλιστα έχει δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή του στην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον, ενώ πλέον συμμετέχει και σε προεκλογικές της εμφανίσεις.

Βεβαίως η υποστήριξη του Μπαράκ Ομπάμα στην πάλαι ποτέ αντίπαλό του και πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ είναι… διπλή, αφού ταυτοχρόνως έχει ταχθεί και ξεκάθαρα εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ.

Πάντως ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος φαίνεται πως θέλει να… κλέψει λίγη από τη δόξα του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ, αφού όπως αποκαλύπτει ο Perez Hilton, ο Τραμπ έχει κάνει… κανονικό copy paste σε παλαιότερες δηλώσεις του Ομπάμα!

Δεν είναι μόνο το δίδυμο Ομπάμα – Τραμπ που βρέθηκε στο επίκεντρο, αλλά και οι σύζυγοι των δύο ανδρών, Μισέλ και Μελάνια αντίστοιχα. Κι αυτό διότι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε στην ομιλία της στο χθεσινό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στο Κλίβελαντ ολόκληρες… παραγράφους από όσα είχε πει η Μισέλ Ομπάμα σε άλλη ομιλία της το 2008!

Δείτε τις αναρτήσεις του διάσημου blogger

 

And this too!! Someone is getting fired and kicked off the Trump Train today!! PerezHilton.com/DonaldTrump #RNCinCLE

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Perez Hilton (@theperezhilton) στις

 

 

The #RNCinCLE kicked off to an embarrassingly brilliant start! I hope @MichelleObama got a check for ghostwriting @MelaniaTrump’s speech Monday night!! PerezHilton.com/DonaldTrump

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Perez Hilton (@theperezhilton) στις

 Δείτε και το βίντεο με τις… πανομοιότυπες φράσεις της τωρινής Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και της επίδοξης επόμενης…

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε