Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο “τρομοκράτης” ήταν… βραχυκύκλωμα – Λύθηκε το μυστήριο στο Μετρό του Παρισιού

Ο “τρομοκράτης” ήταν… βραχυκύκλωμα – Λύθηκε το μυστήριο στο Μετρό του Παρισιού

Έκρηξη, φωτιά, πυκνοί καπνοί σε έναν από τους πιο γνωστούς σταθμούς του Μετρό του Παρισιού και το μυαλό όλων, λογικό ήταν, να πάει στην τρομοκρατία. Αλλά ευτυχώς ήταν απλά ένα βραχυκύκλωμα που προκάλεσε αναστάτωση.

Ο νέος συναγερμός στο Παρίσι, λίγες μόλις μέρες μετά από την απόπειρα επίθεσης στο Μουσείου του Λούβρου από έναν νεαρό Αιγύπτιο άνδρα, σήμανε αργά το βράδυ της Τετάρτης (08.02.2017) στο σταθμό Place d’ Italie κοντά στη Βαστίλη.

Ένα βραχυκύκλωμα, τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας, οδήγησε στο να διακοπεί για κάποια ώρα η κυκλοφορία των συρμών.

Αμέσως, όταν ήταν αναμενόμενο, εκτός από δυνάμεις της πυροσβεστικής, στο σημείο έσπευσαν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που απέκλεισαν το σταθμό του Μετρό (στη γραμμή 6).

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως το συμβάν αποδίδεται σε τεχνικό λάθος. “Καμία έκρηξη. Αυτό δεν είναι τρομοκρατική επίθεση”, τόνισε.

Χάρτης από τη Daily Mail

Φωτογραφία twitter @JoseCervera

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρώς από την εισπνοή καπνού. Εκπρόσωπος της εταιρείας διαχείρισης του μετρό (RATP) δήλωσε πως “υπήρξε ένα τεχνικό συμβάν στη γραμμή 6 και υπήρξε έκλυση καπνού. Το συνεργείο συντήρησης βρίσκεται στο σημείο. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε τμήμα της γραμμής”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε