Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σοκάρει πατέρας που κρατά τα χέρια αγοριού για να το χτυπήσει ο γιος του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει πατέρας που κρατά τα χέρια αγοριού για να το χτυπήσει ο γιος του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν οι εικόνες που δείχνουν τον πατέρα ενός 7χρονου να κρατά τα χέρια ενός 9χρονου αγοριού για να τον χτυπήσει ο γιος του. Ισχυρίστηκε πως το έκανε για να βοηθήσει τον γιο του να πάρει εκδίκηση επειδή τον εκφόβιζε συνέχεια.

Το περιστατικό έγινε έξω από πολυκατοικία στην πόλη Baranovichi στη Λευκορωσία, με τον Viktor να φαίνεται να κρατά τον μικρό Klim από τους ώμους και να προτρέπει τον γιο του να του επιτεθεί. Αφού ο 7χρονος τον χτύπησε 10 φορές στο στομάχι, στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε.

Η γυναίκα του Viktor ήταν εκείνη που βγήκε όταν άκουσε τις φωνές και έβαλε τέλος στην απίστευτη αντιπαράθεση. “Ο γιος μου και ένα άλλο παιδί τσακώθηκαν για την μπάλα. Ο Klim αποφάσισε να παρέμβει και άρχισε να σπρώχνει τον γιο μου. Δεν είναι η πρώτη φορά”, δήλωσε ο πατέρας.

Ο Viktor παραδέχτηκε πως η απόφασή του να εμπλακεί ήταν λανθασμένη και το μόνο που ήθελε ήταν να μπει τέλος στη διαμάχη. “Πιστεύω πως κάθε πατέρας θα υπερασπιζόταν τον γιο του. Απλά η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο”.

Η μητέρα όμως του Klim Irina Nikolaevna θέλει να τιμωρηθεί ο Viktor και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία. “Όταν ο Klim έφτασε σπίτι δεν μπορούσε να μιλήσει. Έβλεπα ότι υπέφερε και μετά άρχισε να μου λέει τι έγινε”. Σε περίπτωση που καταδικαστεί μπορεί να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 220 λιρών για το περιστατικό.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε