Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σπαρακτική φωτογραφία! Το τελευταίο φιλί για αντίο [pic]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αυτή είναι η σπαρακτική στιγμή που οι συγγενείς της 23χρονης Kayleigh Harris την αποχαιρετούν για τελευταία φορά ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από τραγικό δυστύχημα ενώ έκανε σκι.

Η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, σώζοντας τις ζωές ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη για να καταφέρουν να κρατηθούν στη ζωή. Ήταν η 45χρονη μητέρα της Suzanne Harris που έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της Kayleigh με τις τρεις αδερφές της στιγμές πριν οδηγήσουν την 23χρονη στο χειρουργείο για να αφαιρέσουν τα όργανά της.

Η Kayleigh είχε ένα τραγικό δυστύχημα τον Απρίλιο ενώ έκανε snowboard. Αφού έπεσε στο χιόνι, ένας σκιέρ προσγειώθηκε στο κεφάλι της στις γαλλικές Άλπεις. Η 45χρονη μητέρα της, που εργάζεται ως νοσοκόμα, σοκαρίστηκε από τον ξαφνικό της θάνατο. Ήξερε όμως αμέσως ότι θα ήθελε να δωρίσει τα όργανά της, καθώς η καλύτερη φίλη της κόρης της Liana Tolland είχε πεθάνει ένα χρόνο νωρίτερα ενώ αγωνιζόταν να επιβιώσει από ανεπάρκεια οργάνων.

 

 

“Διάβαζα ιστορίες για τη δωρεά οργάνων και είμαι πολύ χαρούμενη που η Kayleigh μπόρεσε να βοηθήσει ανθρώπους σαν τη Liana. Με παρηγορεί πολύ αυτό. Αλλά κάποιες φορές όταν είμαι μόνη κάθομαι και κλαίω. Ακόμα προσπαθώ να συμβιβαστώ με την απώλεια και να είμαι δυνατή για τα κορίτσια μου”.

Βρισκόταν σε κρουαζιέρα στην Καραϊβική όταν της έστειλε μήνυμα η Kayleigh πως χτύπησε το κεφάλι της. “Έπεσα, κάποιος σκιέρ έπεσε πάνω στο κεφάλι μου. Διαλύθηκαν τα γυαλιά μου και το κράνος μου και το κεφάλι μου με σκοτώνει”. Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε η κόρη της. Την επόμενη μέρα την πήρε το αφεντικό της 23χρονης για να την ενημερώσει πως η Kayleigh μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο. Η Suzanne τηλεφώνησε αμέσως στην κόρη της Lauren που τηλεφώνησε στον πατέρα τους Sean Cummins, την αδερφή της Paige και τον θείο της. Ταξίδεψαν όλοι στη Γαλλία.

Ενώ η Suzanne είχε ένα εφιαλτικό ταξίδι από το Μεξικό, όπου περίμενε 10 ώρες στο αεροδρόμιο, έμαθε από τον αδερφό της πως η Kayleigh δεν είχε εγκεφαλική δραστηριότητα. Κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό της δύο μέρες αργότερα μόνο για να της πουν οι γιατροί πως η Kayleigh κρατιέται στη ζωή από τα μηχανήματα και τη ρώτησαν αν θα ήθελε να δωρίσει τα όργανά της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε