Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Spider-Man: Homecoming: Ο κακός της ταινίας είναι έκπληξη! [vid]

Spider-Man: Homecoming: Ο κακός της ταινίας είναι έκπληξη! [vid]

Καινούργιες λεπτομέρειες για τον Vulture (το Όρνεο), τον «κακό» στην ταινία «Spider-Man: Homecoming», αποκαλύπτει το τελευταίο τρέιλερ.

Ο Vulture, τον οποίο υποδύεται στην ταινία ο Μάικλ Κίτον, είναι ένας απλός άνθρωπος, απογοητευμένος από αυτά που κάνει το πλουσιότερο 1% του πλανήτη. «Οι πλούσιοι και οι ισχυροί… δεν νοιάζονται για μας» δηλώνει ο Vulture στο καινούργιο τρέιλερ. «Ο κόσμος αλλάζει, καιρός ν’ αλλάξουμε κι εμείς» καταλήγει. Επιπλέον, ο «κακός» είναι ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης. «Θα κάνω τα πάντα για να προστατέψω την οικογένειά μου» γρυλίζει, σε μια βίαιη αντιπαράθεσή του με τον Σπάιντερμαν.

«Όλη η προσέγγισή μου σ’ αυτήν την ταινία είναι ότι έχουμε δει το “ρετιρέ” του σύμπαντος της Marvel» δήλωσε, στην «USA Today», ο σκηνοθέτης Τζον Ουάτς. «Έχουμε δει τι είναι να είσαι δισεκατομμυριούχος επενδυτής, να είσαι θεός της σκανδιναβικής μυθολογίας. Έχουμε δει τον πάνω πάνω όροφο αυτού του κόσμου. Αλλά δεν έχουμε δει ποτέ τι είναι να είσαι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος.

Το «Spider-Man: Homecoming» βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις ΗΠΑ, στις 7 Ιουλίου. Στο ρόλο του Iron Man, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και σε αυτόν του Vulture, ο Μάικλ Κίτον. Συμπρωταγωνιστούν οι Marisa Tomei, Zendaya και Ντόναλντ Γκλόβερ, με τον Βρετανό ηθοποιό Τομ Χόλαντ να υποδύεται τον Σπάιντερμαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε