Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Στα Τάρταρα η δημοτικότητα του κόμματος της Μέρκελ

Η δημοτικότητα της Μέρκελ, που ηγείται των Χριστιανοδημοκρατών, συνεχίζει να πέφτει, καθώς έχει χάσει έξι μονάδες σε σχέση με τον Ιούνιο.

Η δημοτικότητα της Χριστιανικής Ένωσης (Χριστιανοδημοκρατική Ένωση και Χριστιανική Κοινωνική Ένωση CDU/CSU) της γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ έπεσε για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια κάτω από το όριο του 30%, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Η Χριστιανική Ένωση, που δεν έχει πέσει κάτω από το όριο του 30% από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, έλαβε μόνο το 29% των θετικών γνωμών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε σήμερα το περιοδικό Stern.

Η δημοτικότητα της Μέρκελ, που ηγείται των Χριστιανοδημοκρατών, συνεχίζει να πέφτει, καθώς έχει χάσει έξι μονάδες σε σχέση με τον Ιούνιο, σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Forsa.

Ο κυβερνητικός συνασπισμός της Μέρκελ με τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP) στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει μόλις το 34%, σε σχέση με 47% που λαμβάνουν οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και οι Πράσινοι, όπως αναφέρει το Stern.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε