Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Στα τάρταρα ο Φιγιόν! Κρύβει με κουρτίνες τις άδειες αίθουσες – Έδιωξε θεατές επειδή δεν χειροκροτούσαν [pics, vids]

Στα τάρταρα ο Φιγιόν! Κρύβει με κουρτίνες τις άδειες αίθουσες – Έδιωξε θεατές επειδή δεν χειροκροτούσαν [pics, vids]

– Η δημοτικότητα του Φιγιόν είναι πιο χαμηλά από ποτέ
– Το γνωστό πλέον penelopegate ίσως του στοιχίσει την πολιτική του καριέρα
– Άδειες αίθουσες στις ομιλίες του
– Οι κενές θέσεις κρύβονται με κουρτίνες για να δίνεται η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πλήθος υποστηρικτών
– Έδιωξαν θεατές κακήν κακώς επειδή δεν χειροκροτούσαν
– Δείτε εικόνες και βίντεο – Ποια ήταν η αλήθεια και τι έβλεπαν οι τηλεθεατές

Μαύρα είναι τα μαντάτα για τον Φρανσουά Φιγιόν, αφού η Ανάσταση στα ποσοστά του λίγο καιρό πριν από τις Γαλλικές προεδρικές εκλογές δεν λέει να… έλθει!

Καθημερινά, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών βλέπει τις μετοχές του να πέφτουν… Άδεια στάδια, γιουχαρίσματα και αυγά είναι καθημερινότητα για τον Φιγιόν, ο οποίος βλέπει ότι το σκάνδαλο penelopegate, ίσως να του στοιχίσει την πολιτική του καριέρα.

Την Παρασκευή (14.04.2017) μέλη της ομάδας του, έδιωξαν, τρεις ανθρώπους από την προεκλογική ομιλία του Φρανσουά Φιγιόν, στο στάδιο Zénith της Τουλούζης, γιατί δεν… χειροκροτούσαν αρκετά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Οι τρεις είχαν πάει στην ομιλία «για να πάρουν μια ιδέα», σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, αλλά πήραν πόδι μιας και… δεν ήταν αρκετά ένθερμοι.

Λίγο πριν τους διώξουν από την αίθουσα, οι σωματοφύλακες τους ρώτησαν αν είχαν εγγραφεί στο κόμμα και αν είχαν κάρτα μέλους. «Επρόκειτο για τρεις πολίτες που είχαν την περιέργεια να ακούσουν τον υποψήφιο της Δεξιάς, ελεύθεροι επαγγελματίες στην Τουλούζη. Πήγαν απλώς για να δουν και να ακούσουν», επισημαίνει ο δημοσιογράφος Laurent Dubois.

«Τα τρία άτομα βρίσκονταν σε ένα σημείο επικίνδυνο για την ασφάλεια του υποψηφίου. Και είχαν πράγματι μια αδιάφορη στάση που τους καθιστούσε ύποπτους», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του Φιγιόν.

Ωστόσο, οι προεκλογικές ομιλίες του Φιγιόν φαίνεται πως σκηνοθετούνται ώστε να υπάρχει άφθονο χειροκρότημα, να μην πλησιάζουν τον υποψήφιο άτομα ύποπτα να του επιτεθούν, ενώ μπαίνουν κουρτίνες στις αίθουσες που μιλάει για να μη φαίνονται τα άδεια καθίσματα.

Όπως βλέπετε, οι κουρτίνες κρύβουν τα άδεια καθίσματα ενώ στην τηλεόραση φαίνεται λες και η αίθουσα ασφυκτιά από κόσμο αλλά και από ενθουσιασμό, όπως δηλαδή το βλέπει από την δική της οπτική γωνία η ομάδα του αλλά και ο ίδος ο Φιγιόν! Τελικά, το στάδιο είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο; 

Πηγή: RTfrancesoir

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε