Κόσμος

Συνεχίζουν τις διακοπές οι Ομπάμα! Με μαγιό στην Πολυνησία [pics]

Ήταν να μην πάρουν φόρα Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα και από τότε που ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής παρέδωσε τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Αυτή τη φορά επέλεξαν για τις διακοπές του τη Γαλλική Πολυνησία, όπου απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό με το μαγιό τους να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά στο νησί Moorea. Το ζεύγος Ομπάμα απολαμβάνει αυτή τη φορά την ηρεμία και την πολυτέλεια του Tetiaroa μετά την απόδραση στο ιδιωτικό νησί του Richard Branson στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Απόλαυσαν μάλιστα τις ανέσεις του σκάφους του πολυτελούς σκάφους 140 μέτρων που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο Leonardo DiCaprio. Το άλλοτε πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ παρακολουθείται συνεχώς από 7 Αμερικανούς σωματοφύλακες ακόμα και όταν κάνει τις βουτιές του και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης.

Πηγή: TNTV

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έρευνα DNA αποκάλυψε έξι εν ζωή απογόνους της μεγαλύτερης ιδιοφυίας της Αναγέννησης, του Λεονάρντο ντα Βίντσι
Οι επιστήμονες παρουσιάζουν τα ευρήματα 30 ετών γενεαλογικών ερευνών, και τεκμηριώνουν το «οικογενειακό δέντρο» του Λεονάρντο ντα Βίντσι από το 1331, εκτεινόμενο σε 21 γενιές
iStock
Απίστευτο επεισόδιο του Τραμπ με τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής στον Λευκό Οίκο: Η «γενοκτονία λευκών» και η ατάκα «λυπάμαι που δεν έχω αεροπλάνο να σου χαρίσω»
Ο Σίριλ Ραμαφόσα είναι «πραγματικά αξιοσέβαστος σε ορισμένους κύκλους» αλλά «λιγότερο αξιοσέβαστος σε άλλους» ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ
O πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόσα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ