Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο 39χρονης σε κρουαζιερόπλοιο

Θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο 39χρονης σε κρουαζιερόπλοιο

Οι αρχές ερευνούν τον μυστηριώδη θάνατο της 39χρονης Kristy Manzanares σε κρουαζιερόπλοιο την Τρίτη μετά από καβγά.

Η Kristy Manzanares από την Ούτα πέθανε στο κρουαζιερόπλοιο Emerald Princess, με τους υπαλλήλους να δηλώνουν ότι ο καβγάς έγινε περίπου στις 9 το βράδυ με αποτέλεσμα τον θάνατό της. Μάρτυρες δήλωσαν στο ABC πως άκουσαν μια γυναίκα να φωνάζει για τη ζωή της, με μέλος της οικογένειάς της να βλέπει τη μικρή της κόρη σοκαρισμένη μετά τον τραγικό θάνατό της.

“Ήταν πραγματικά πολύ φοβισμένη. Έλεγε μόνο “θέλω να δω τη μαμά μου. Απλά θέλω να δω τη μαμά μου. Τι συμβαίνει;”. Το πλοίο, που μετέφερε 3.400 επιβάτες και 1.100 μέλη πληρώματος, απέπλευσε από το Σιάτλ την Κυριακή για εβδομαδιαία κρουαζιέρα αλλά τελικά έδεσε στο Juneau, στην Αλάσκα, μετά τον θάνατο της 39χρονης.

“Υπήρχαν φωνές αντρών που μάλωναν. Κάποιος είπε κάτι για την αδερφή κάποιου και ξέσπασε οικογενειακή διαμάχη”, δήλωσε ο Charles Rowlen. Η γυναίκα του είδε κάποιον μελανιασμένο και ματωμένο που απειλούσε να πηδήξει στο νερό.

Τα μέλη του πληρώματος κρατούσαν έναν άντρα για το περιστατικό. “Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια της 39χρονης και όλους εκείνους που επηρεάστηκαν από το τραγικό γεγονός”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε