Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Το συγκινητικό βίντεο που έκανε πάνω από 36 εκατομμύρια ανθρώπους να δακρύσουν

Το συγκινητικό βίντεο που έκανε πάνω από 36 εκατομμύρια ανθρώπους να δακρύσουν

Εκείνος της έκανε το σημαντικότερο δώρο στη ζωή της. Τη μεγάλωσε σαν να ήταν ο πραγματικός της πατέρας. Είχε φτάσει η στιγμή η Misty Nicole να του πει το δικό της ευχαριστώ με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Του έκανε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο, συγκινώντας τον πατέρα της και εκατομμύρια ανθρώπους που παρακολούθησαν τη συγκινητική ιστορία της. Το δώρο; Χαρτιά υιοθεσίας. Του ζήτησε να γίνει κόρη του και με τον πιο επίσημο τρόπο. “Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο πιο εκπληκτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Με μεγάλωσες όλη μου τη ζωή. Από το να μου φτιάχνεις τα μαλλιά μέχρι και την πρώτη μας ροκ συναυλία μαζί. Ξέρω ότι έχουμε μια παράξενη σχέση αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να μη σε έχω στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που μπορώ να σε φωνάζω μπαμπά”.

Διαβάζοντας το γράμμα της κόρης του ο Ryan Farrell δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. “Θεέ μου, είσαι σοβαρή; Τι είναι αυτό;” ακούγεται να ρωτά στο βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και την πήρε αγκαλιά. “Είναι χαρτιά υιοθεσίας”.

“Όλοι περίμεναν αυτή τη στιγμή και τελικά ζήτησα από τον άνθρωπο που με μεγάλωσε να με υιοθετήσει. Σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή και ανυπομονώ να γίνω μια Farrell”, ήταν το γλυκό μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το συγκινητικό βίντεο στο facebook η Misty Nicole, συγκινώντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: abcnews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε