Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τραμπ: Γλυκατζής και… αγεωγράφητος! Τι έκανε ενώ βομβάρδιζε τη Συρία [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Σχετικά… δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας την στιγμή που ο αμερικανικός στρατός του ανακοίνωσε πως η χώρα ήταν έτοιμη να βομβαρδίσει τη Συρία.

Σε τηλεοπτική εκπομπή στο Fox, ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, περιέγραψε τις στιγμές κατά τις οποίες οι ΗΠΑ αποφάσισαν να βομβαρδίσουν την αεροπορική βάση αλ Σαϊράτ, στη Συρία.

Είναι η βάση από την οποία ξεκίνησαν τα συριακά βομβαρδιστικά για την επίθεση με χημικά στην πόλη Σαν Σεϊχούν της επαρχίας Ιντλίμπ την Τρίτη, 04.04.2017, από την οποία βρήκαν φρικτό, μαρτυρικό θάνατο δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, με πολλούς να υποστηρίζουν πως χρησιμοποιήθηκε το νευροπαραλητικό αέριο Σαρίν.

Οι ΗΠΑ, λοιπόν, απάντησαν με 59 πυραύλους τόμαχοκ στην συγκεκριμένη αεροπορική βάση και στην συνέντευξή του ο Τραμπ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένιο περιστατικό, λέγοντας πως εκείνη τη στιγμή απολάμβανε μαζί με τον Κινέζο πρόεδρο, Σι Τζιπίνγκ, “το πιο όμορφο σοκολατένιο κέικ που έχετε δει ποτέ” (σ.σ. κάνοντας μάλιστα και τις απαραίτητες… χειρονομίες για να το περιγράψει)!

Ήταν τόσο… “όμορφο” που ο Τραμπ έμοιαζε ακόμη και δυσαρεστημένος που αναγκάστηκε να διακόψει για να δώσει την εντολή βομβαρδισμού της αεροπορικής βάσης…

Εκτός από όλα αυτά, ο Τραμπ δήλωσε πως οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο… Ιράκ, με τη δημοσιογράφο να τον διορθώνει, λέγοντας πως η επίθεση έγινε στη Συρία…

Αναλυτικά η… γλαφυρή περιγραφή του αμερικανού Προέδρου: “Καθόμουν στο τραπέζι, έχουμε τελειώσει το δείπνο και πλέον τρώμε επιδόρπιο. Ήταν το πιο όμορφο κομμάτι σοκολατένιου κέικ που έχετε δει ποτέ. Και ο πρόεδρος Σι Τζιπίνγκ το απολάμβανε. Μου δόθηκε το μήνυμα από τους στρατηγούς, ότι “τα πλοία ήταν έτοιμα, τι κάνετε”; Και πήραμε την απόφαση να το κάνουμε. Αυτό που έγινε, είναι ότι είπα πως μόλις εκτοξεύσαμε 59 πυραύλους που κατευθύνονται στο Ιράκ“.

Γκάφα ολκής από τον εκπρόσωπο του Τραμπ! “Ο Χίτλερ δεν χρησιμοποιούσε χημικά όπως ο Άσαντ”

Εκεί η δημοσιογράφος του λέει “που κατευθύνονται στη Συρία”, με τον Τραμπ να… συμφωνεί, λέγοντας “ναι, που κατευθύνονται στη Συρία”…

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε