Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

“Τύμπανα Πολέμου”: Ισραηλινά Μαχητικά βομβαρδίζουν τη Συρία! [vid]

“Τύμπανα Πολέμου”: Ισραηλινά Μαχητικά βομβαρδίζουν τη Συρία! [vid]

Ο Ισραηλινός στρατός έδωσε στο φως της δημοσιότητας βίντεο με ισραηλινά μαχητικά να “κάνουν σκόνη” συριακά τεθωρακισμένα!

Αεροσκάφη της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας έπληξαν σήμερα στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, ως απάντηση σε βλήματα όλμου που εκτοξέυθηκαν στο ισραηλινό τμήμα των Υψωμάτων του Γκολάν. Σύμφωνα με το onalert.gr, υπήρξαν τουλάχιστον δύο θύματα στη Συρία σε σχέση με τις επιθέσεις του Ισραηλινού Στρατού το βράδυ του Σαββάτου, οι οποίες φέρεται να έπληξαν δύο συριακά τεθωρακισμένα.

Σύμφωνα με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ τα πυρά συνεχίστηκαν στο Γκολάν το απόγευμα της Κυριακής και οι ΕΔ ανταποκρίθηκαν.

Χθες, οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις δημοσίευσαν το παρακάτω βίντεο στο οποίο ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν τα δυο τεθωρακισμένα που όπως αναφέρουν πηγέςς του ισραηλινού τρατού έπληξαν τμήματα των Ισραηλινών Γκολάν.

Το Ισραήλ δήλωσε ότι 10 βλήματα από τη Συρία είχαν χτυπήσει το Γκολάν, την περιοχή των συνόρων μεταξύ Συρίας και Ισραήλ.

Ο στρατός της Συρίας κατηγόρησε το Ισραήλ για το χτύπημα κατοικημένης περιοχής και για τη δολοφονία αμάχων κατά την διαρκεια τη επιδρομής την οποία χαρακτήρισε «απαράδεκτη παραβίαση» κυριαρχίας, σύμφωνα με το Reuters.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε