Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βρήκαν το τέρας του Λοχ Νες; [vid]

Βρήκαν το τέρας του Λοχ Νες; [vid]

Το βίντεο που δείχνει ένα μυστηριώδες πλάσμα να κολυμπά στο νερό ενός παγωμένου ποταμού αναζωπύρωσε τις προσδοκίες για το τέρας του Λοχ Νες.

Ο Craig McCaa, που εργάζεται στο Bureau of Land Management στην Alaska, έβγαζε φωτογραφίες στον ποταμό Chena στο Fairbanks την περασμένη εβδομάδα όταν κατέγραψε το μυστηριώδες πλάσμα να ταλαντεύεται στο νερό.

Από τότε το βίντεο έχει γίνει viral με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται αν είναι αυτή η απόδειξη ύπαρξης του απειλητικού θαλάσσιου τέρατος ή αν πρόκειται απλά για ένα σκοινί που έχει πιάσει πάγο πάνω του.

Ο McCaa ήθελε να καταγράψει το μεταβαλλόμενο τοπίο από τότε που άρχισε να πιάνει πάγο στην επιφάνεια του ποταμού στο Fairbanks, στην Αλάσκα. Του τράβηξε όμως την προσοχή το μυστηριώδες αντικείμενο στη μέση του ποταμού και το παρατηρούσε για αρκετά λεπτά. Δεν βγήκε όμως στην επιφάνεια ποτέ.

“Αρχικά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι σκοινί που έχει πιάσει χοντρά κομμάτια πάγου πάνω του”, δήλωσε στο Alaska Dispatch. Πολλοί ήταν εκείνοι που αστειεύτηκαν πως το τέρας του Λοχ Νες θα πρέπει να είχε απογόνους που έφτασαν μέχρι την Αλάσκα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε