Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Wall Street σε Τραμπ: Ρευστοποίησε την περιουσία σου τώρα!

Wall Street σε Τραμπ: Ρευστοποίησε την περιουσία σου τώρα!

Με το κύριο άρθρο της η Wall Street Journal απευθύνεται στο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ καλώντας τον να ρευστοποιήσει τις μετοχές του στις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Η συντηρητική εφημερίδα του Ρούπερτ Μέρντοχ καλεί τον Τραμπ να κάνει αυτή την θυσία για να δώσει το καλό παράδειγμα γιατί είναι ένας από τους λόγους που τον ψήφισαν 60 εκατομμύρια άνθρωποι, όπως αναφέρει.

Συμπληρώνει μάλιστα ότι πρέπει να κάνει αυτή την κίνηση γιατί οι επιχειρήσεις του πλέον θα περνούν από κόσκινο από τα ΜΜΕ και μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την κόρη του Τραμπ Ιβάνκα, η οποία προσπάθησε μέσα από την συνέντευξη που έδωσαν πρόσφατα στο CBS και στην εκπομπή “60 Minutes” να προωθήσει ένα βραχιόλι αξίας 10.800 δολαρίων που φορούσε.

Με μετοχές σε πάνω από 500 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο ο Τραμπ, έχει περισσότερες συγκρούσεις συμφερόντων από όσες είχε οποιοσδήποτε πρόεδρος των ΗΠΑ στο παρελθόν. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα μεταβιβάσει τις επιχειρήσεις του στα παιδιά του που είναι όμως και οι πολιτικοί του σύμβουλοι…

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε