Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζήλεια μου! Φονικά βλέμματα Ιβάνκα στην απαστράπτουσα Μελάνια Τραμπ! [pics, vid]

Ζήλεια μου! Φονικά βλέμματα Ιβάνκα στην απαστράπτουσα Μελάνια Τραμπ! [pics, vid]

Μπορεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού προέδρου να πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της Μελάνια Τραμπ επειδή ο σύζυγός της Ντόναλν Τραμπ την αγνόησε και απευθύνθηκε στην κόρη του Ιβάνκα, αλλά η Πρώτη Κυρία φαίνεται να πήρε την “εκδίκησή” της!

Μελάνια Τραμπ και Ιβάνκα Τραμπ βρίσκονταν ακριβώς στην ίδια διάταξη όπως και στην τελετή ορκωμοσίας του Αμερικανού προέδρου όπου πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Μπροστά η ομολογουμένως απαστράπτουσα Μελάνια Τραμπ και λίγο πιο αριστερά ακριβώς πίσω της η Ιβάνκα Τραμπ.

Λίγο καιρό αφότου επαινούσε τη Μελάνια Τραμπ και διέψευδε πως έχει αναλάβει καθήκοντα Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η κόρη του πλανητάρχη Ιβάνκα Τραμπ φάνηκε να την κοιτάζει με μισό μάτι τη στιγμή που τη χειροκροτούσαν όλοι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο και τα φλας των φωτογράφων είχαν αστράψει για να απαθανατίσουν τη λαμπερή παρουσία της.

Η λαμπερή άλλωστε εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ που επέλεξε ένα σύνολο από την ανοιξιάτικη κολεξιόν του Michael Kors δεν πέρασε απαρατήρητη, με άλλους να την επαινούν και άλλους να την κατακρίνουν για την επιλογή του συνόλου με τις παγιέτες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε