Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εγκαταλείπει την πολιτική αν δεν βγει πρόεδρος ο Ρόμνεϊ

Εγκαταλείπει την πολιτική αν δεν βγει πρόεδρος ο Ρόμνεϊ

Το αποκάλυψε η σύζυγός του, που δεν έκρυψε ότι δυσκολεύτηκε να συναινέσει στην απόφαση του κυβερνήτη της Μασσαχουσέττης να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Λίγες μέρες πριν από το τελευταίο και πιο κρίσιμο debate ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, η Ανν Ρόμνεϊ φρόντισε να ενημερώσει τους ψηφοφόρους πως αν ο Μιτ Ρομνεϊ δεν κερδίσει τον Μπαράκ Ομπάμα και δε γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, τότε θα εγκαταλείψει οριστικά την πολιτική.

“Φυσικά, θα εγκαταλείψει την πολιτική, το ίδιο και εγώ”, τόνισε η κα Ρόμνεϊ όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή “The View” του ABC αν η ενδεχόμενη ήττα του συζύγου της στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου θα σημάνει το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας.

Η Ανν Ρόμνεϊ έχει πολλές φορές δηλώσει πως δίσταζε να αφήσει τον σύζυγό της να δοκιμάσει την τύχη του για δεύτερη φορά μετά την αποτυχία του το 2008. “Είναι μια δύσκολη περίοδος”, επισήμανε αναφερόμενη στην προεκλογική εκστρατεία και στις αρνητικές διαφημίσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και από τα δύο στρατόπεδα.

“Δεν ήθελα να το ξαναζήσω, ήταν μια πολύ σκληρή απόφαση για μένα να δεχτώ να επιστρέψει”, πρόσθεσε. Σύμφωνα με την ίδια, δεν παρακολουθεί πλέον τηλεόραση, ειδικά όταν βρίσκονται σε κρίσιμες για το εκλογικό αποτέλεσμα πολιτείες όπως το Οχάιο και η Βιρτζίνια.

Τέλος, για μια ακόμα φορά υπογράμμισε πως είναι κατά των αμβλώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιός ήθελε να δείρει τον Ομπάμα την ώρα του debate;

“Θα μας κάνεις σαν την Ελλάδα!” είπε ο Ρόμνεϊ στον Ομπάμα – Όσα έγιναν στο debate (VIDEO)

Όσα δεν είπαν και δεν έδειξαν οι κάμερες στο debate Ομπάμα-Ρόμνεϊ (ΦΩΤΟ)

Η γκάφα του Ρόμνεϊ στο debate… (VIDEO)

Έπαθε κι έμαθε… Ο Ομπάμα νικητής του debate (VIDEO)

Ρόμνεϊ: Δε θα απαγορεύσω τις αμβλώσεις

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε