Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Είχαν κάνει χαρτιά διαζυγίου οι Ομπάμα; Ο Ντόναλτ Τραμπ έτοιμος για αποκαλύψεις!

Είχαν κάνει χαρτιά διαζυγίου οι Ομπάμα; Ο Ντόναλτ Τραμπ έτοιμος για αποκαλύψεις!

Ο ίδιος ο Αμερικανός μεγιστάνας έχει μιλήσει για μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά και θα φέρει τα πάνω κάτω στην προεκλογική… κούρσα. Αλλά ακριβώς τι, δεν έχει αποκαλύψει.

Έχει ένα θέμα με τον Ομπάμα ο Ντόναλντ Τραμπ. Δεν το έκρυψε ποτέ άλλωστε. Από τότε που προσπάθησε να αποδείξει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δε γεννήθηκε στη Χαβάη αλλά στην Κένυα και μοιραία δεν είναι Αμερικανός πολίτης και δεν είχε δικαίωμα εκλογής.

Τώρα, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος βρήκε έναν άλλο τρόπο να «τσιγκλίσει» τον Ομπάμα. Ετοιμάζεται να φέρει στο φως τα χαρτιά διαζυγίου που φέρονται να είχαν καταθέσει ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

Την αποκάλυψη πως η… έκπληξη που ετοιμάζει ο Τραμπ είναι τα χαρτιά διαζυγίου των Ομπάμα έκανε ο συγγραφέας και ερευνητής, Νταγκλας Κας, που θεωρείται οικονομική αυθεντία. Έγραψε λοιπόν στον λογαριασμό του στο tweeter: «ψηλά πάνω από τις Άλπεις, το φάντασμα μου άκουσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει ότι έχει ξετρυπώσει χαρτιά διαζυγίου ανάμεσα στον Πρόεδρο και τη γυναίκα του».

Οι… ανακοινώσεις του Τραμπ αναμένονται την Τετάρτη. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο ίδιος τη Δευτέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες διαζυγίου με τους Ομπάμα. Ο Εντ Κλέιν είχε γράψει το ίδιο σε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου. Φυσικά, ο Λευκός Οίκος το διέψευσε και υποστήριξε ότι ο συγγραφέας είχε… ιστορικό επινόησης ιστοριών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξανά ο Ομπάμα νικητής του debate – Ρομνεϊ:Μη γίνουμε Ελλάδα (VIDEO)

Τί είπαν Ομπάμα-Ρόμνεϊ στο τελευταίο debate!

Ισοψηφία Ομπάμα – Ρόμνεϊ δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση

Η Μοσάντ στηρίζει… Ομπάμα!

Ομπάμα: “Ο Μιτ πάσχει από… Ρομνησία!”

Αστειάκια και… γελάκια για Ομπάμα-Ρόμνεϊ (ΦΩΤΟ)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε