Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Μισέλ Ομπάμα στην νότια Ισπανία…

Την πόλη Ρόντα επισκέφθηκε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ και η 9χρονη κόρη της Σάσα.

Μητέρα και κόρη κατα την τέταρτη ημέρα των διακοπών τους στην χώρα της Ιβηρικής θαύμασαν απο κοντά τα αξιοθέατα της πόλης, όπως την κατοικία του Μαυριτανού Βασιλέα, κατασκευή του 18ου αιώνα στις εγκαταστάσεις ενός μαυριτανικού ανακτόρου, του οποίου οι κήποι κατεβαίνουν έως την κοίτη του ποταμού κατά μήκος του εντυπωσιακού γκρεμού.

Πολλοί δρόμοι της πόλης είχαν αποκλεισθεί λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, την ώρα που εκατοντάδες παραθεριστές προσπαθούσαν να δουν την σύζυγο του αμερικανού προέδρου.

Η Ρόντα, σε απόσταση 40 χλμ από τη Μεσόγειο, υπήρξε ένα από τα τελευταία προπύργια των Αράβων στην Ιβηρική, την οποία κατείχαν για 800 χρόνια έως τα τέλη του 15ου αιώνα. Είναι γνωστή για τις αρένες της και την κρεμαστή γέφυρά της πάνω από ένα ιλιγγιώδες φαράγγι…

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η κόρη της και οι φίλοι τους, πραγματοποιούν διακοπές από την Τετάρτη στην Κόστα ντελ Σολ, διαμένοντας σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο κοντά στο παραθεριστικό θέρετρο της Μαρμπέλια. Η Μισέλ Ομπάμα θα συναντηθεί την Κυριακή με το βασιλικό ζεύγος Χουάν -Κάρλος και Σοφία της Ισπανίας στην Πάλμα της Μαγιόρκας, κατά την τελευταία ημέρα της διαμονής τους στην Ισπανία.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε