Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κάντε γιόγκα πριν πετάξετε!

Είστε έτοιμοι για να πετάξετε με αεροπλάνο; Έχετε άγχος, στρες και φόβο για τα αεροπλάνα; Τότε κάντε γιόγκα πριν μπείτε στο αεροπλάνο.

Το πρώτο στο είδος του δωμάτιο για γιόγκα εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο και σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, ο χαμηλός φωτισμός του και οι μπλε τοίχοι του θα βοηθούν τους επιβάτες να χαλαρώνουν, να τεντώνονται και να αποβάλλουν το στρες μετά ή πριν από μια μεγάλη πτήση.

    Όπως είπε ο Μάικλ Μακάρον, υπεύθυνος του προγράμματος αυτού του αεροδρομίου, η ιδέα προέκυψε από την πρόταση ενός επιβάτη. Ο χώρος βρίσκεται στον πρόσφατα ανακαινισμένο Τερματικό Σταθμό Ν. 2, ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται και το λεγόμενο “Δωμάτιο Περισσυλογής Μπέρμαν”, ένας χώρος που προορίζεται για ασκήσεις διαλογισμού και χαλάρωσης.

    Ήδη ο χώρος συγκεντρώνει πολλούς νεαρούς γιόγκι–κάποιοι από αυτούς εξοπλισμένοι με τα ειδικά στρώματά τους. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο χώρος βρίσκεται αμέσως μετά τον έλεγχο ασφαλείας θεωρείται εγγύηση ότι θα συγκεντρώσει ενδιαφερόμενους που θα θέλουν να σκοτώσουν εκεί τον χρόνο τους μέχρι να αναχωρήσει η πτήση τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε