Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέα εικόνα του τζόγκερ που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου [vid]

τζόγκερ

Νέα εικόνα του τζόγκερ που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου. Η Met Police απευθύνει έκκληση για να εντοπιστεί.

Τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό, η Scotland Yard έδωσε μια ακόμα εικόνα του τζόγκερ που τραβήχτηκε από κάμερα λεωφορείου. Το λεωφορείο στις ρόδες του οποίου έπεσε η γυναίκα που έπεσε θύμα του αδίστακτου τζόγκερ στις 5 Μαΐου.

Ο τζόγκερ φαίνεται να τρέχει έξω από ένα κατάστημα τροφίμων και κρασιών στο τέλος της γέφυρας Putney. Φορά μπλε σορτς με πράσινα διακριτικά στο πλάι. Το βίντεο από την επίθεση σόκαρε τον κόσμο, αλλά ο δράστης παραμένει ακόμα ασύλληπτος.

Η Met Police ελπίζει με τη νέα εικόνα να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες από το κοινό που μπορεί να γνωρίζει κάτι για να τον εντοπίσει. “Οι εικόνες αυτού του ανησυχητικού περιστατικού κυκλοφόρησαν ευρέως και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να εντοπίσουμε τον ύποπτο. Είμαστε ευγνώμονες σε εκείνους που μας έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής”, τόνισε ο αστυνομικός Chris Griffith.

Ο τζόγκερ ίσως γνώριζε το θύμα του

Ο άγνωστος που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου ίσως είχε βάλει στο στόχαστρο το θύμα του. Αυτό σύμφωνα με τον οδηγό που χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του κατάφερε να μην τη χτυπήσει. Ο 45χρονος οδηγός Oliver Salbris κατόρθωσε να αλλάξει την πορεία του διώροφου λεωφορείου το τελευταίο δευτερόλεπτο. Απέφυγε έτσι να παρασύρει την 33χρονη που βρέθηκε στον δρόμο του μετά την αδίστακτη επίθεση του τζόγκερ.

“Οι συνέπειες για τη γυναίκα και εμένα θα μπορούσαν να είναι τρομερές”. Όταν τον ρώτησαν αν την έσπρωξε σκόπιμα, απάντησε θετικά. “Ναι, εκτός και αν είναι τυφλός”. Η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο το θύμα να ήταν γνωστός στον τζόγκερ.

Οι δύο άνδρες που είχαν προσαχθεί τον περασμένο μήνα ως ύποπτοι για το επεισόδιο αυτό αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις