Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέοι μπελάδες για τον Charlie Sheen – Κι άλλη μήνυση από πρώην

Νέοι μπελάδες για τον Charlie Sheen – Κι άλλη μήνυση από πρώην

Μια ακόμα πρώην σύντροφος του Charlie Sheen επέλεξε να κινηθεί νομικά εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι δεν της είπε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του.

Στην αγωγή που υποβλήθηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες δεν ονομάζεται ο Charlie Sheen αλλά τα έγγραφα που πήρε το Us Weekly αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος μίλησε για το ότι είναι φορέας HIV στις 17 Νοεμβρίου 2015 και στις 21 Ιουνίου 2016, τις ίδιες δηλαδή ημερομηνίες που εμφανίστηκε και ο διάσημος ηθοποιός στο σόου Today.

Η ενάγουσα ισχυρίζεται πως ο Charlie Sheen της είπε ότι ήταν καλά όταν τον ρώτησε αν είχε οποιοδήποτε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Άρχισαν να έχουν επαφές από τον Σεπτέμβριο του 2015 και έπαιρναν προφυλάξεις μέχρι και τον Οκτώβριο.

Μετά από ερωτική τους συνεύρεση ο Charlie Sheen φέρεται να έριξε μια τσάντα χάπια πάνω στο κρεβάτι και να της είπε πως είναι φορέας του ιού HIV. Τώρα τον μηνύει για κακοποίηση, σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας, αμέλεια και εξαπάτηση.

Ο Charlie Sheen έχει επίσης κατηγορηθεί από την πρώην αρραβωνιαστικιά του Brett Rossi τον Δεκέμβριο του 2015. Υποστήριξε πως δεν της είχε αποκαλύψει τη διάγνωσή του και συνέχιζαν να έχουν ερωτικές επαφές, ενώ την ανάγκασε να κάνει έκτρωση τον Μάρτιο του 2014.

Πηγή: Nydailynews

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε