Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αποχώρηση Survivor: Προσοχή σπόιλερ! Ποιος φεύγει σήμερα!

Αποχώρηση Survivor: Προσοχή σπόιλερ! Ποιος φεύγει σήμερα!

Λίγες ώρες μετά το τέλος της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού και τα αποτελέσματα της κατάταξης των παικτών κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αναμένεται να δούμε κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν μέχρι το τέλος του Survivor.

Μέρα αποχώρησης για το Survivor και δεν λείπουν φυσικά τα σπόιλερ μετά και τη διαρροή της τελικής κατάταξης των παικτών διασήμων και μαχητών μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού. Η παραμονή άλλωστε των παικτών για τις επόμενες πέντε αποχωρήσεις εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την κατάταξή τους με βάση την ψηφοφορία του κοινού.

H νέα διαδικασία αποχώρησης παίκτη από το Survivor ξεκινά απόψε το βράδυ μετά τον αγώνα της ασυλίας. Η ομάδα που θα ηττηθεί θα αγωνιστεί για την ατομική ασυλία και κατόπιν στο Συμβούλιο του Νησιού θα γίνει η ψηφοφορία των προτεινόμενων παικτών προς αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Αμέσως μετά ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που αποχωρεί από το παιχνίδι, σύμφωνα με την κατάταξη που έχει διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού και βάσει αυτής έχει δημιουργηθεί σειρά δημοτικότητας κάθε παίκτη. Ο προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση που βρίσκεται στην κατάταξη με τις λιγότερες ψήφους θ’ αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Τα σπόιλερ, που θα φανεί αν θα επιβεβαιωθούν στο σημερινό επεισόδιο, θέλουν σήμερα να χάνουν στο αγώνισμα ασυλίας οι μαχητές και να αποχωρεί από το Survivor η Σάρα Εσκενάζυ που σύμφωνα με τις διαρροές συγκέντρωσε και ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ψήφων μαζί με τον Μπο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι υπόλοιποι άλλωστε μαχητές απαρτίζουν την πρώτη πεντάδα, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο των διασήμων να βρίσκεται στην κορυφή.

Η κατάταξη στο Survivor βάσει διαρροών

1. Γιώργος Αγγελόπουλος
2. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
3. Κώστας Αναγνωστόπουλος
4. Κωνσταντίνος Βασάλος
5. Γιάννης Σπαλιάρας
6. Γιώργος Χρανιώτης
7. Σάρα Εσκενάζυ
8. Μπο
9. Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ: Διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση μαζί! [vid]

Survivor: Το τραγούδι Ντάνου-Βαλαβάνη, το μήκος του…λουκάνικου και το έπαθλο επικοινωνίας [vids]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε