Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η περίοδος χάριτος στο Survivor έληξε… Έχουμε αποχώρηση! Τα νεύρα του Βασάλου στο αγώνισμα ασυλίας [vid]

Η περίοδος χάριτος στο Survivor έληξε… Έχουμε αποχώρηση! Τα νεύρα του Βασάλου στο αγώνισμα ασυλίας [vid]

Διάσημοι και Μαχητές στο χθεσινό Survivor αγωνίστηκαν για το έπαθλο της ασυλίας. Ποια ομάδα κέρδισε και ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Survivor, αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό… Μετά από μια εβδομάδα χαλάρωσης, oι δύο ομάδες του Survivor κλήθηκαν και πάλι να παλέψουν για το πιο σημαντικό έπαθλο, αυτό της ασυλίας. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά μία ήταν η ομάδα που κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της, μέχρι την επόμενη εβδομάδα, με 5 παίκτες… Διαβάστε ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση και όλα όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο.

Η διαμάχη και η πρώτη κίνηση

Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων παραμένουν τεταμένες μετά τη νίκη των Μαχητών που είχαν “κλέψει” μέσα από τα χέρια των Διασήμων, εξαιτίας του “πέναλτι” που “έφαγε” ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ένα από τα προηγούμενα αγωνίσματα. Προχθες, έγινε μια πρώτη κίνηση από το “στρατόπεδο” των Μαχητών μοιράζοντας μέσω της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, πιτάκια αλλά οι Διάσημοι δεν τους… χαρίστηκαν και δήλωσαν ότι με αυτόν τον τρόπο, δεν θα λυθεί η κόντρα. Άλλωστε όπως είπαν χαρακτηριστικά, μπορεί οι σχέσεις τους να μη γίνουν όπως παλιά, όμως το λιγότερο είναι να υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση.

Το έπαθλο και το ανεβασμένο ηθικό των Μαχητών

Στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Μαχητές ύστερα από μια ανεπανάληπτη κούρσα με τους Διάσημους, ανακηρύχθηκαν νικητές με 10 – 5. Το έπαθλο ήταν ένα δώρο… καθαριότητας, κούρας και διαμονής σε ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου. Οι παίκτες μεταφέρθηκαν σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και το διασκέδασαν και με το παραπάνω! Βούτηξαν στο τζακούζι, ήπιαν κοκτέιλ, δοκίμασαν το σπα του δωματίου, έπλυναν τα δόντια τους και έκαναν μασάζ. Μάλιστα απόλαυσαν μπάνιο με ζεστό νερό και σαμπουάν, ύστερα από καιρό, αφού η τελευταία φορά που έκαναν, ήταν στο πάρτι της ένωσης.

Έτσι η ψυχολογία τους ήταν ανεβασμένη και ήταν έτοιμοι για το χθεσινό απαιτητικό αγώνισμα και το έπαθλο της ασυλίας. Από την άλλη, ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε ότι νιώθει ξεκούραστος και προέβλεψε ότι θα κερδίσουν. Παράλληλα, ο Γιώργος Χρανιώτης τραυματίστηκε στο γόνατο στο προηγούμενο αγώνισμα και ένιωθε έντονους πόνους, ωστόσο δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να μην αγωνιστεί στο ματς.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Το αγώνισμα, οι νικητές και οι χαμένοι…

Το αγώνισμα απαιτούσε ισορροπία, ευλυγισία και ευστοχία στον τελικό στόχο. Οι παίκτες έπρεπε να ανεβούν μια ξύλινη ανηφορική κατασκευή, ύστερα να περάσουν μια σειρά από εμπόδια και τέλος να καταλήξουν στον στόχο, όπου με ρακέτα καλούνταν να πετύχουν 2 πετυχημένες βολές στο καλάθι. Το αγώνισμα δεν βοηθούσε τους μεγαλόσωμους παίκτες, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Μπορεί να ήταν δύσκολο για τον Γιάννη Σπαλιάρα αλλά στην πρώτη του κούρσα κατάφερε να κερδίσει τον Κοκκινάκη. Επιστρέφοντας στον πάγκο της μάχης έδωσε οδηγίες στον Βασάλο πώς να ρίχνει τις βολές και ο ίδιος εκνευρίστηκε. “Ντάξει Σπαλιάρα είσαι ο καλύτερος!”, τού απάντησε ειρωνικά με το γνωστό μοντέλο να μη δίνει σημασία. Πάντως δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σπαλιάρας σχολιάζει κινήσεις παικτών κατά τη διάρκεια του ματς ή και ενώπιόν τους, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του, να ενοχλούνται με την εριστική συμπεριφορά του.

Η πρόβλεψη του Κοκκινάκη ήταν λανθασμένη…

Στην πρώτη αναμέτρηση των κοριτσιών, η Σάρα Εσκενάζυ είχε ένα μικρό ατύχημα, αφού έχασε την ισορροπία της και έπεσε. Τα δύο κορίτσια πήγαιναν σχεδόν με τον ίδιο ρυθμό, όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν ιδιαίτερα άστοχη και χάρισε εύκολα τη νίκη στην ξανθιά παίκτρια των Μαχητών. Highlight του ματς ήταν όταν στην δεύτερη αναμέτρηση της η Βαλαβάνη, πανηγύρισε έντονα τη νίκη της, με μία μεγάλη αγκαλιά στον Κώστα Κοκκινάκη.

Παρά το αρχικό προβάδισμα των Μαχητών, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να καθορίσει το σκορ σε 7 – 7 μετά από μία απίστευτη κούρσα του, ενάντια στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Μαχητής που τα έδωσε όλα αλλά δεν τα κατάφερε, προσπάθησε να συγκρατήσει τα νεύρα του παίρνοντας λίγο αέρα μακριά από τους όλους και όλα. Νεύρα είχε με την ήττα του και ο Μάριος Ιωαννίδης, στην κούρσα του με τον Αγγελόπουλο που έχασε και χτύπησε ελαφρά τον ώμο του. Τελικά, μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι ανάμεσα στο δίδυμο Ντάνου – Βαλαβάνη και Αναγνωστόπουλου – Σάρας, οι Μαχητές ήταν αυτοί που έκαναν το 9 – 9, 10 – 9 υπέρ τους.

Ο μισθοφόρος το είχε πολύ καλά με τον στόχο όπως και η Σάρα, ενώ από την ομάδα των Διασήμων ξεχώρισε ο Ντάνος και ο Μπο, ωστόσο έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό… Οι Διάσημοι στενοχωρήθηκαν με την ήττα τους, αφού ακολούθησε το αγώνισμα της ασυλίας και μία ακόμη πιο δύσκολη ψηφοφορία για αποχώρηση. Ένας συμπαίκτης τους θα αποχωρήσει και η ομάδα τους θα αριθμεί από 5, 4 παίκτες, έτσι η ομάδα των Μαχητών θα έχει αριθμητικό… ατού.

Οι νέοι κανόνες στην ασυλία

Αλλάζουν όσα ξέραμε στη διαδικασία της ατομικής ασυλίας. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι από το χθεσινό αγώνισμα και μετά, μόνο ένας παίκτης θα παίρνει ατομική ασυλία και όχι δύο. Αυτό σημαίνει πως οι προτεινόμενοι θα είναι δύο, εκτός και αν υπάρχει θέμα ισοψηφίας, τότε θα είναι τρεις.

Γιώργος Χρανιώτης, Μπο, Κώστας Κοκκινάκης, Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγωνίστηκαν για την ατομική τους ασυλία. Ύστερα από την κούραση του αγωνίσματος, τα έδωσαν όλα προσπαθώντας να ισορροπήσουν μπαλάκια σε μία ιδιόμορφη κατασκευή που συνδεόταν με ένα σχοινί στο χέρι. Αυτός που κατάφερε να μείνει περισσότερη ώρα όρθιος ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Τι σήμαινε αυτό; Κανείς δεν μπορούσε να τον ψηφίσει για αποχώρηση και μάλιστα ήταν και ο υπεύθυνος που όρισε έναν παίκτη για αποχώρηση, πέραν αυτόν που διάλεξε η ομάδα μέσω της ψηφοφορίας.

“Αν είναι να βγει κάτι καλό από το Survivor, είναι να βγει μια μπίζνα. Να συνεργαστώ εγώ και ο Τσανγκ σε επιχείρηση για αγώνες ασυλίες”, δήλωσε χαριτολογώντας ο γνωστός ηθοποιός, αφού αυτός και ο Ορέστης Τσανγκ που αποχώρησε, ήταν πάντα καλοί στη συγκέντρωση στα αγωνίσματα της ασυλίας.

Η αποχώρηση θα στοιχίσει στην ομάδα των Διασήμων

Ο Μπο ψήφισε τον Κώστα Κοκκινάκη για αγωνιστικούς λόγους και… τούμπαλιν. Και ο Γιώργος Χρανιώτης επέλεξε τον… μάγειρα του Survivor για αποχώρηση, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Μπο. “Είναι δύσκολο να ψηφίσω το διαμάντι μου (Κώστα Κοκκινάκη), πρέπει να ψηφίσω κάποιον αν και σε συμπαθώ πολύ”, είπε η αθλητικογράφος την ώρα που έριχνε την ψήφο στην κάλπη. Ο πρώτος υποψήφιος που τέθηκε από την ψηφοφορία ήταν με 3 ψήφους ο Κώστας Κοκκινάκης, ενώ δεύτερος υποψήφιος επελέχθη ο Μπο από τον Γιώργο Χρανιώτη, που είχε κερδίσει την ασυλία.

Μπο ή Κοκκινάκης θα παραμείνουν στο παιχνίδι του Survivor; Και οι δύο παίκτες ζήτησαν τη στήριξη του κοινού, αφού θέλουν πολύ να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο, όμως η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Τετάρτη 31/5.

Ατομικά αγωνίσματα

Μια φωτογραφία που έκανε τις τελευταίες μέρες τον γύρο του ίντερνετ από μέλος της παραγωγής του παιχνιδιού, κάνει γνωστή την ένωση των δύο ομάδων, η οποία αναμένεται πολύ σύντομα. Τα σήματα και τα χρώματα διασήμων και μαχητών είναι ενωμένα σε μια κοινή μπαντάνα και ο καθένας μάχεται πια για τον εαυτό του, σε ακόμη πιο δύσκολα αγωνίσματα αλλά ακόμη πιο ενδιαφέροντα έπαθλα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε προηγούμενα τούρκικα Survivor, στα ατομικά πια αγωνίσματα, το έπαθλο είναι αυτοκίνητο, ταξίδια και ακριβά αντικείμενα που ξεπερνούν τη φαντασία των παικτών.

Αναμένουμε σήμερα Τρίτη 30/5, το επόμενο γεμάτο εκπλήξεις επεισόδιο του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Αγγελόπουλος με Βαλαβάνη και Βασάλο στο Survivor – «Μην ξαναπάς από εκεί!»

Όσα θέλει να κρύψει η παραγωγή του Survivor! [vids]

6 πράγματα που δεν πρόσεξε κανείς στο Survivor! [vids]

Survivor: Ο single Βασάλος και το “χαρέμι” του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε