Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Survivor Αγγελόπουλος: Τον έκαψε η μάνα του!

Survivor Αγγελόπουλος: Τον έκαψε η μάνα του!

Τρελό γέλιο “θα πέσει” με το αποψινό κουίζ ερωτήσεων του Survivor. “Αλλουνού μάνα πήρατε τηλέφωνο;”, αναρωτήθηκε ο Ντάνος για τις απαντήσεις της μητέρας του που δεν τις περίμενε.

Ένα διαφορετικό επεισόδιο θα παρακολουθήσει απόψε το τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Το έπαθλο με το αυτοκίνητο και το κουίζ ερωτήσεων θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Όλα διαφορετικά θα είναι απόψε. Διαφορετική “μάχη”. Διαφορετικό έπαθλο. Διαφορετικοί παίκτες και συγκεκριμένα λίγο πιο χαλαροί, αφού θα αγωνιστούν με άλλους κανόνες… Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Σπαλιάρας, Ιωαννίδης και Αγγελόπουλος δεν χρειάζονται αυτή τη φορά ούτε καλή ισορροπία, ούτε καλή ευλυγισία, ούτε ταχύτητα και ευστοχία, αλλά μονάχα μια καλή… μαντεψιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η πληροφορία ότι στον τελικό θα δούμε συγγενείς παίκτων επιβεβαιώνεται, όμως ήρθε νωρίτερα! Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες θα πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη. Οι ερωτήσεις αυτές, τέθηκαν πριν μερικές μέρες σε συγγενείς των 5 ανδρών. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν μαντέψει αυτές των γονιών τους για να κερδίσουν το αυτοκίνητο.

“Αλλουνού μάνα πήρατε τηλέφωνο;”, αναρωτήθηκε μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Ντάνος, που φαίνεται ότι δεν θα τα πάει και πολύ καλά σήμερα… Ο μοναδικός παίκτης των Διασήμων εμφανίζεται στο τρέιλερ, μοναχικός μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. “H Eυρυδίκη ήταν η τελευταία μου παρέα. Πολύ περίεργο πράγμα να είμαι μόνος μου στην καλύβα”, δηλώνει στο τρέιλερ ο Ντάνος.

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor; Ποιος θα είναι ο νικητής του επόμενου ατομικού αγωνίσματος; Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των Μαχητών και των Διασήμων στα αγωνίσματα; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη; Τελικά ποιοι θα κατακτήσουν μια θέση στον τελικό; Και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 27/6: Αυτοκίνητο το έπαθλο!

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Η “συγγνώμη” της Βαλαβάνη στον Ντάνο και ο αήττητος Μάριος [vids]

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε