Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Η “συγγνώμη” της Βαλαβάνη στον Ντάνο και ο αήττητος Μάριος [vids]

Survivor: Η “συγγνώμη” της Βαλαβάνη στον Ντάνο και ο αήττητος Μάριος [vids]

Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Δείτε τις τελευταίες τρυφερές στιγμές της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Άργησε αλλά ήρθε… Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ήρθε μια ανάσα πριν τον τελικό. Δείτε όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο.

Το πολυπόθητο δεύτερο κολιέ το φόρεσε ένας…

Το επεισόδιο της Κυριακής του Survivor, “έκλεισε” με την νίκη του μισθοφόρου και το… γλέντι που έστησαν στη βίλα με τον Βασάλο και τον Μάριο  Ο νικητής Αναγνωστόπουλος μαζί με τον Μάριο και τον Βασάλο απόλαυσαν διαμονή σε υπερπολυτελή βίλα και ένα απολαυστικό γεύμα από τα χεράκια του γνωστού σεφ, Βασίλη Καλλίδη.Και η αγωνία κορυφώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο με το δεύτερο και τελευταίο κολιέ της ασυλίας.

“Αυτός που θα ήθελα να πάρει την ασυλία είναι ο Κωνσταντίνος. Γιατί είναι από την ομάδα των Μαχητών, είναι φίλος μου δεν υπάρχει περίπτωση να με ψηφίσει”, δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε: “Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω φτάσει μέχρι εδώ, θα προσπαθήσω απλά να μην είμαι αγχωμένος”.

“Αν δεν πάρουμε την ασυλία πάλι προτεινόμενοι θα είμαστε”, δήλωσε η Βαλαβάνη με τον Ντάνο να της απαντά: “Για αυτό κοίταξε να τα δώσεις όλα να πάρεις το κολιέ να ηρεμήσεις και εσύ” και συνέχισε: “Βαλαβάνη σαν να λέμε Ράμπο! Είσαι η μοναδική γυναίκα”.

Το ιδιαίτερο αγώνισμα και ο 2ος τραυματισμός της Βαλαβάνη

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν αγωνίστηκε, αφού κέρδισε την Κυριακή το κολιέ της ασυλίας. Το χθεσινό αγώνισμα απαιτούσε δύναμη στα πόδια και καλή ισορροπία. Κάτι το οποίο δεν ευνοούσε καθόλου την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είναι εδώ και καιρό τραυματισμένη στο γόνατο και τον αστράγαλο. Οι παίκτες καλούνται να ισορροπούν  σε έναν κινούμενο κύλινδρο και να τον σπρώχνουν με τα πόδια τους μπροστά μέχρι να ρίξουν τον αντίπαλό τους.

Οι πόνοι της Ευρυδίκης στο γόνατο και τον αστράγαλο δεν της επέτρεπαν να είναι ήρεμη και να μπορεί να αγωνιστεί όπως θα ήθελε. “Και να πονάει δεν πονάς, έτσι είναι ο αστράγαλος, έχει πολλά συνδεσμάκια και δεν μπορεί ο πόνος να σου περάσει σε μια μέρα!”, της έλεγε ο Αγγελόπουλος προσπαθώντας να της αναπτερώσει το ηθικό. Στην αναμέτρησή της όμως με τον Μάριο, τα έδωσε όλα και πέφτοντας στο νερό το χτύπησε και άλλο. Σάκης Τανιμανίδης και Ντάνος την πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει. Αμέσως ο γιατρός της παραγωγής έσπευσε να τη βοηθήσει με τον πρώην συμπαίκτη της να είναι συνεχώς στο πλευρό της.

One Marios Show

Highlight του χθεσινού ματς του Survivor, ήταν τότε που οι Μαχητές συζητούσαν για τις επιδόσεις του καθενός με τον Σπαλιάρα να δέχεται κριτική από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη “Έπρεπε να κερδίσεις, δεν έκανες αυτό που σου είπα, αλλά τώρα το παιχνίδι είναι ατομικό, είσαι αντίπαλός μου, δεν με ενδιαφέρει”, είπε ο “τρελός Κύπριος” στο γνωστό μοντέλο που το άφησε άφωνο με την απότομη δήλωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Αγγελόπουλος παρόλο που στο παρελθόν σε παρόμοιο παιχνίδι είχε ανακηρυχθεί νικητής, αυτή τη φορά ήταν ο πρώτος παίκτης που βγήκε εκτός. Οι επόμενοι παίκτες που αποχώρησαν ήταν πρώτα ο Γιάννης Σπαλιάρας και ύστερα η μοναδική παίκτρια του παιχνιδιού. Άρα, ο τελικός παίχτηκε ανάμεσα στον Βασάλο και τον Μάριο. Ο Μάριος δεν έχασε ούτε μία ζωή στο ματς, ήταν αήττητος χθες και δικαίως κέρδισε το δεύτερο κολιέ της ασυλίας.

“Έγώ στο έλεγα να βάλεις τα παπούτσια, από την ώρα που τα έβαλες είχες νίκες”, φώναζε η Βαλαβάνη στον Ντάνο ενώ ο ίδιος τής είπε: “Μωρή αχάριστη τι μιλάς; Στα καλύτερα σε έχω πάει!” και εκείνη του απάντησε: “Και αχάριστη και πάπια, τι άλλο με έχεις πει;”! Η διάθεση των δύο Διασήμων μπορεί να ήταν ανεβασμένη, όμως το χτυπημένο πόδι της Ευρυδίκης και το τραύμα του Ντάνου στο χέρι, τους ταλαιπωρεί. Και σαν να μην έφταναν αυτά, η ψυχολογία τους είναι πεσμένη λόγω της αναμενόμενής υποψηφιότητάς τους για αποχώρηση

Η αποχώρηση της Βαλαβάνη και η απολογία…

Και ήρθε η ώρα του Συμβούλιου του νησιού… Οι 6 παίκτες που είχαν παραμείνει στο παιχνίδι, πριν μείνουν… πέντε σχολίασαν το κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλιστα συνεχάρη την Βαλαβάνη που είναι η μοναδική γυναίκα που έφτασε ως εδώ. Ο Αγγελόπουλος τής έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας:Έχει πολλά αντρικά στοιχεία στον χαρακτήρα της, ακούει, είναι μαχήτρια, έχει ένα αθλητικό κορμί που της έχει φέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις άλλες κοπέλες. Της αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο που έφτασε ως εδώ αλλά και που αγωνίζεται με τόσους τραυματισμούς”.

Ο μισθοφόρος και ο Μάριος εξαιρούνταν από την ψηφοφορία αφού κατέκτησαν τα δύο κολιέ της ασυλίας. Αγγελόπουλος, Βαλαβάνη, Μάριος και Βασάλος ψήφισαν για αποχώρηση τον Σπαλιάρα. Ο Αναγνωστόπουλος και ο Σπαλιάρας ψήφισαν την Ευρυδίκη. Ο Αναγνωστόπουλος ψήφισε για αποχώρηση την Ευρυδίκη που μπορεί να την γλίτωσε από την ψηφοφορία των παικτών, αλλά όχι από το μισθοφόρο με το κολιέ. Ο Μάριος, λόγω του δεύτερου κολιέ ψήφισε για αποχώρηση τον Ντάνο. Τελικά, αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. “Συγγνώμη για όλα” είπε η ίδια στον Αγγελόπουλο και με αυτή τη φράση της έφυγε από τον παιχνίδι αφήνοντας πίσω όλες τις κακές εμπειρίες…

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποιος θα είναι ο νικητής του επόμενου ατομικού αγωνίσματος; Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των Μαχητών και των Διασήμων στα αγωνίσματα; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη; Τελικά ποιοι θα κατακτήσουν μια θέση στον τελικό; Και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Τραυματίστηκε άσχημα ο Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος κέρδισε την ασυλία [vids]

Survivor: Τα άγνωστα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε