Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: “Eπίθεση” Μάριου στον Σπαλιάρα! Χαμός στα social media!

Survivor: “Eπίθεση” Μάριου στον Σπαλιάρα!  Χαμός στα social media!

Τους τρέλανε όλους ο “τρελός Κύπριος” με την επιθετική φράση του στον Γιάννη Σπαλιάρα. Δείτε τι έγινε μεταξύ τους στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Μια μικρή κόντρα παρακολούθησε το φανατικό κοινό του Survivor, ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Οι διαφορές τους λύθηκαν με σχόλια στο Twitter κατά του “τρελού Κύπριου!”.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν αγωνίστηκε, αφού κέρδισε την Κυριακή το κολιέ της ασυλίας. Το χθεσινό αγώνισμα απαιτούσε δύναμη στα πόδια και καλή ισορροπία. Κάτι το οποίο δεν ευνοούσε καθόλου την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είναι εδώ και καιρό τραυματισμένη στο γόνατο και τον αστράγαλο. Οι παίκτες καλούνταν να ισορροπούν  σε έναν κινούμενο κύλινδρο και να τον σπρώχνουν με τα πόδια τους μπροστά μέχρι να ρίξουν τον αντίπαλό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Highlight του χθεσινού ματς του Survivor, ήταν τότε που οι Μαχητές συζητούσαν για τις επιδόσεις του καθενός με τον Σπαλιάρα να δέχεται κριτική από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη “Έπρεπε να κερδίσεις, δεν έκανες αυτό που σου είπα, αλλά τώρα το παιχνίδι είναι ατομικό, είσαι αντίπαλός μου, δεν με ενδιαφέρει”, είπε ο “τρελός Κύπριος” στο γνωστό μοντέλο που το άφησε άφωνο με την απότομη δήλωσή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο “τρελός Κύπριος” πολλές φορές έχει βοηθήσει στα ατομικά αγωνίσματα άλλους πρώην συμπαίκτες του, όπως τον Βασάλο και τον Αναγνωστόπουλο αλλά και την αντίπαλή του, Ευρυδίκη. Αυτή τη φορά όμως θέλησε να είναι επιθετικός με το γνωστό μοντέλο εξοργίζοντας το Twitter και τους τηλεθεατές που έχουν αρχίσει και αναθεωρούν για τον Μάριο. 

Από την μεριά του, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν έκανε κανένα σχόλιο και συνέχισε σιωπηλός να αγωνίζεται.

Πάντως, ο Μάριος δεν έχασε ούτε μία ζωή στο ματς, ήταν αήττητος χθες και δικαίως κέρδισε το δεύτερο κολιέ της ασυλίας.

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 27/6: Αυτοκίνητο το έπαθλο!

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Η “συγγνώμη” της Βαλαβάνη στον Ντάνο και ο αήττητος Μάριος [vids]

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε