Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Κάτι τρέχει με τον Σπαλιάρα [vids]

Survivor: Κάτι τρέχει με τον Σπαλιάρα [vids]

Το αλλαγμένο πρόσωπο του Γιάννη Σπαλιάρα στα τελευταία επεισόδια του Survivor, κινεί τις υποψίες. Ο Σπαλιάρας που αγάπησε το κοινό, δεν είναι πια εδώ…

Τι έχει πάθει ο Γιάννης Σπαλιάρας στα τελευταία επεισόδια του Survivor; Το πιο χαλαρό και αυθεντικό πρόσωπο του παιχνιδιού, έχει αλλάξει χαρακτήρα και το τηλεοπτικό κοινό ζητά πίσω τον Γιάννη Σπαλιάρα που συμπάθησε.

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor, ο cool Σπαλιάρας, έχει αρχίσει να γίνεται λίγο… cold. Δεν είναι τόσο θερμός όσο παλιά με τους συμπαίκτες του, σταμάτησε να κάνει αστεία και φαίνεται σαν κάτι να έχει συμβεί και έχει γίνει πιο μυστικοπαθής ή απλά έχει πέσει η ψυχολογία του. Όταν μιλά στις κάμερες του Survivor, φαίνεται κουρασμένος ενώ όταν είναι με συμπαίκτες του, είναι απόμακρος.

Οι Μαχητές όμως από την πρώτη στιγμή “αγκάλιασαν” το γνωστό μοντέλο στην ομάδα τους και αυτός από την πλευρά του “πετούσε” επικές ατάκες και αστεία που χάριζαν τόσο στα μέλη της Μπλε ομάδας, όσο και στους τηλεθεατές άφθονο γέλιο. Δεν ξεχνάμε την πρώτη μέρα στην παραλία των Μαχητών που ζήτησε να κοιμάται δίπλα στα κοριτσάκια, αλλά και την ατάκα του στον Ορέστη Τσανγκ για το αν του αρέσουν τα αγοράκια.

Τότε, ήταν ο Σπαλιάρας που χάριζε γέλιο, τώρα είναι ο Σπαλιάρας που κατηγορείται ότι στήνει παιχνίδια και μιλά για στρατηγικές…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Στο επεισόδιο της Τετάρτης μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πέταξε την μπηχτή του για τον Γιάννη Σπαλιάρα. Συγκεκριμένα, τον κατηγόρησε για στημένα παιχνίδια. Έμμεσα τον κατηγόρησε πως πήγε να “στήσει” το ματς για να κερδίσει η αθλητικογράφος. Αμέσως ο Διάσημος… Μαχητής έσπευσε να πάρει τον λόγο και να δικαιολογηθεί.

«Είχα τέσσερις νίκες, τα παιδιά από απέναντι είχαν τρεις. Αν κέρδιζαν, είτε η Ευρυδίκη τον Γιάννη, είτε ο Γιώργος τον Κώστα, θα έπαιζαν μαζί μου άλλο ένα ματς. Κέρδισαν τα δύο παιδιά και πήρα εγώ την ατομική ασυλία. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό, όμως, θα σταθώ στο ότι λυπάμαι άμα δω, που δεν νομίζω να το έχω δει μέχρι τώρα, να βλέπω να δίνονται παιχνίδια από ανθρώπους για κάποιο άλλο σκοπό. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Και ειδικά τώρα περισσότερο που είναι ατομικό», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ζήτησε τον λόγο και ξεκαθάρισε: «Σίγουρα δεν πέρασε από το μυαλό μου να κάτσω να χάσω γιατί με έναν τρόπο έχω μάθει να αγωνίζομαι και άλλωστε είμαι ο μόνος από τους Μαχητές που στο παιχνίδι της ασυλίας κέρδισε και τον Ντάνο και την Ευρυδίκη. Απλά είχα μια πικρία σε περίπτωση που χάσω, αν θα το εκτιμήσουν τα παιδιά. Σε καμία περίπτωση ποτέ δεν θα έστηνα ένα παιχνίδι ή θα καθόμουν να χάσω».

Από την άλλη όμως, στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής του Survivor, ο Σπαλ, όπως τον αποκαλούν, μίλησε στις κάμερες για το πόσο αλλάζουν τα ατομικά αγωνίσματα, τη νοοτροπία των παικτών. “Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να φτάσει κάποιος στον τρόπο που φηφίζει. Είναι το συναίσθημα, είναι η λογική και είναι και οι αγωνιστικοί στίβοι. Ίσως όσο περνάει ο καιρός να βγαίνουμε από την νοοτροπία της ομαδικότητας και να το βλέπουμε πιο ατομικό”, δήλωσε, δίνοντας την εντύπωση ότι παραδέχεται τη διαφορετική στάση του στα τελευταία παιχνίδια.

Τι συμβαίνει τελικά με τον Γιάννη Σπαλιάρα; Έχει αλλάξει στάση λόγω κάποιας στρατηγικής ή απλά έχει ταλαιπωρηθεί και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα; Αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο του Survivor για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Το ομαδικό πνεύμα ναι μεν υπάρχει, αλλά τα ατομικά αγωνίσματα είναι εδώ και η “μπόρα” έτοιμη να ξεσπάσει…

 Δείτε το τρέιλερ:


Διαβάστε επίσης:

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Τραυματίστηκε άσχημα ο Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος κέρδισε την ασυλία [vids]

Survivor: Τα άγνωστα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε