Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Μπο και Κοκκινάκης υποψήφιοι – Ποιός παίκτης αποχωρεί

Survivor: Μπο και Κοκκινάκης υποψήφιοι – Ποιός παίκτης αποχωρεί

Μετά από μία αναμέτρηση δίχως… αύριο, οι Survivor Διάσημοι έχασαν στον αγώνα ασυλίας, και αναγκάστηκαν να βγάλουν προτεινόμενους για αποχώρηση. Ποιός παίκτης αποχωρεί.

Μετά από μία σκληρή αναμέτρηση στο Survivor, και μετά από μία εβδομάδα χωρίς αποχώρηση, οι Μαχητές κέρδισαν τους Διάσημους, αναγκάζοντάς τους να προτείνουν συμπαίκτες τους για αποχώρηση. Με μία μάλλον εύκολη επικράτηση των Μαχητών στο επεισόδιο της Κυριακής, και το έπαθλο φαγητού και… καθαριότητας, οι Μαχητές φαίνεται πως γέμισαν για τα καλά τιες μπαταρίες τους, και κατάφεραν τη Δευτέρα να κερδίσο, έστω και αγχωτικά, τους Διάσημους.

Το τελικό σκορ 10-9 βρήκε τους Διάσημους με την πλάτη στον τοίχο. Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας, είχε ανακοινώσει στους παίκτες ότι πλέον, στον αγώνα ατομικής ασυλίας θα υπάρχει μόνο ένας νικητής, ο οποίος και θα υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού.

Νικητής στον αγώνα για την ατομική ασυλία αναδείχθηκε ο Γιωργος Χρανιώτης. Στη συνέχεια, στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Διάσημοι κλήθηκαν να υποδείξουν δύο παίκτες για αποχώρηση, οι οποίοι και τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Ο Μπο ψήφισε τον Κοκκινάκη, ο Κώστας Κοκκινάκης τον Μπο, ο Γιώργος Χρανιώτης τον Κοκκινάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον Μπο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον Κοκκιινάκη. Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος. Ο Γιώργος Χρανιώτης επέλεξε τον Μπο ως δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.

Σε λίγες ώρες οι Διάσημοι δεν θα αποτελούνται πλέον από 5 παίκτες, αλλά από 4, και το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό. Μπο ή Κοκκινάκης θα αποχωρήσουν από το Survivor, και θα αφήσουν πίσω τους “αποδεκατισμένους” Διάσημους.

Διαβάστε περισσότερα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποιο είναι το κορίτσι του Survivor με τα τατουάζ

Survivor: Ο Acun Ilicali απαντά στην πρόκληση των παικτών! Χαμός στο αποψινό επεισόδιο [vid]

Όσα θέλει να κρύψει η παραγωγή του Survivor! [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε