Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Νέο κύμα μίσους για Βαλαβάνη – Δείτε γιατί!

Survivor: Νέο κύμα μίσους για Βαλαβάνη – Δείτε γιατί!

“Βροχή έπεσαν” τα tweets εναντίον της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Η δήλωσή της στο Συμβούλιο του Survivor έκανε έξαλλο το φανατικό κοινό που υποστηρίζει Παπαδοπούλου!

“Και η Σόφη Πασχάλη ήταν μια πολύ δυνατή παίκτρια που λείπει από την ομάδα”, είπε στο προηγούμενο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Για άλλη μια φορά, οι χρήστες του Twitter στράφηκαν εναντίον της αθλητικογράφου. Ο λόγος; Γιατί δεν είπε για δυνατή παίκτρια την Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού ποιος παίκτης έχει λείψει περισσότερο στον Γιώργο Χρανιώτη και αγωνιστικά και στην παρέα. Ο ηθοποιός απάντησε τον Λάμπρο Χούτο, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε την Σόφη Πασχάλη και τόνισε ότι και ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένας δυνατός παίκτης του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Αυτή της η δήλωση έγινε η αφορμή για ένα νέο κύμα μίσους, μετά τα tweets για νέα κλίκα με αρχηγό την Βαλαβάνη. Η  “μπουλντόζα” του Survivor, μπορεί να έφυγε νωρίς αλλά θα ήταν διαφορετική εξέλιξη της ομάδας των Διασήμων, αν έμενε στον Άγιο Δομίνικο. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν μια πολύ δυνατή παίκτρια, κάτι το οποίο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν το σχολίασε…

“Βροχή έπεσαν” τα tweets για το πώς γίνεται να επιλέγει η Βαλαβάνη την Σόφη Πασχάλη, αντί της Ειρήνης Παπαδοπούλου… Η Σόφη Πασχάλη μπορεί να μην ήταν από τις πιο γρήγορες της ομάδας της, ωστόσο επικεντρωνόταν στο στόχο και συχνά χάριζε τη νίκη στους Διάσημους χάρη στην ευστοχία της. Από την άλλη όμως, η γνωστή τραγουδίστρια ήταν και γρήγορη και εύστοχη και ανταγωνιστική.

Δείτε μερικά tweets για την Βαλαβάνη:

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Survivor: Η αποχώρηση του Κοκκινάκη, ο τσακωμός Ντάνου-Χρανιώτη και το ξεσάλωμα στην Πούντα Κάνα [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Και ο Μάριος έκανε λάθος στο αγώνισμα, αλλά πέναλτι… ποτέ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε