Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο ΣΚΑΙ επέλεξε να κόψει από το χθεσινό επεισόδιο το άδειασμα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σκηνή που είχε προβληθεί στο τρέιλερ του Survivor.

Στο τρέιλερ Survivor για το χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δηλώνει στην κάμερα πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι εκείνη που βοηθά λιγότερο από κάποιους άλλους στη συμβίωση. Ως δια μαγείας οι δηλώσεις αυτές από τον Ντάνο για τη Βαλαβάνη δεν προβλήθηκαν ποτέ στην κανονική ροή του επεισοδίου του Survivor.

Μετά από το κόψιμο και ράψιμο που άφησε εκτός το αρνητικό σχόλιο του Γιώργου Αγγελόπουλου για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε χαμός στα social media, με το φανατικό κοινό να κατηγορεί τον ΣΚΑΙ για “μαγείρεμα” του Survivor στο μοντάζ για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Στο χθεσινό τρέιλερ Survivor βλέπαμε τους παίκτες των διασήμων να εκφράζουν τους προβληματισμούς τους μετά τις ήττες και να σχολιάζουν το πώς βλέπουν τα πράγματα για τη συνέχεια και στη συμβίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Ψηφίζω αυστηρά με αγωνιστικά κριτήρια γιατί τα αγωνιστικά κριτήρια είναι αυτά που φέρνουν φαγητό στην ομάδα”, επισημαίνει μια ακόμα φορά ο Γιώργος Χρανιώτης που ψήφισε μέσα από την ατομική ασυλία του για αποχώρηση τον Μπο. “Ναι μεν θα ψηφίζουμε αγωνιστικά αλλά θα πρέπει να δούμε και άλλα πράγματα. Τι συνεισφέρει σαν άτομο στην παρέα εδώ πέρα στην παραλία μας”, σημείωσε από την πλευρά του ο Μπο. Εκείνο όμως που ήρθε σαν έκπληξη ήταν το καρφί του Γιώργου Αγγελόπουλου για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. “Η Βαλαβάνη είναι αυτή που βοηθά λιγότερο στη συμβίωση από κάποιους άλλους”, είπε στην κάμερα του Survivor ο Ντάνος. Αυτό το άδεισμα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξαφανίστηκε στο μοντάζ από τον ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να προκληθεί χαμός στα social media.

 

Μετά τις ήττες σε αγωνίσματα επάθλου, τη χαμένη ασυλία και την προ των πυλών αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων, όλα φαίνεται πως αλλάζουν στην παραλία του Survivor. Προσωπικές στρατηγικές, κόντρες, σκληρές αναμετρήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού στίβου συνθέτουν το σκηνικό του Survivor. Μπο και Κοκκινάκης είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση, και για έναν από τους δύο ο σημερινός θα είναι και ο τελευταίος αγώνας στον Άγιο Δομίνικο. Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιώργος Χρανιώτης, Κώστας Κοκκινάκης ή Μπο από τους διασήμους μετά την αποχώρηση και Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ θέλουν διακαώς να παραμείνουν μέχρι και τον τελικό για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor: Νέα αποχώρηση μετά τη συντριβή! Χαμός στο αγώνισμα! [vid]

Survivor τρέιλερ! Αγγελόπουλος καρφώνει Βαλαβάνη: Βοηθάει λιγότερο στη συμβίωση! [vid]

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Χαμός στο Survivor! Οι Διάσημοι “χάρισαν” τη νίκη στους Μαχητές και η αποχώρηση ήρθε πιο νωρίς… [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε