Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor – Σάρα: “Κάτι που δεν το έχω πει…” [vid]

Survivor – Σάρα: “Κάτι που δεν το έχω πει…” [vid]

Η Σάρα Εσκενάζυ ξεκαθαρίζει για Γιώργο Αγγελόπουλο και όχι μόνο… Δείτε τι αποκάλυψε στο Survivor Panorama.

Η ξανθιά παίκτρια των Μαχητών που αποχώρησε πριν λίγες μέρες από το παιχνίδι, ήταν καλεσμένη στο χθεσινό Survivor Panorama. Η Σάρα Εσκενάζυ έκανε αποκαλύψεις τόσο για τον Αγγελόπουλο όσο και για το τροχαίο που τους είχε συγκλονίσει.

Γιατί ψήφισε τον Ντάνο να πάει στην ομάδα των Διασήμων

“Τους κάναμε ένα δώρο. Αθλητικά είναι πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Εγώ τον ψήφισα γιατί πίστευα ότι θα προσαρμοστεί πιο εύκολα στην αντίπαλη ομάδα. Και όντως έγινε αυτό. Μετά του ζήτησα συγγνώμη. Γενικά για εμάς η ψηφοφορία ήταν πολύ δύσκολη”, δήλωσε η ίδια μετά από ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Και συνέχισε: “Δεν θέλαμε να φύγει κανένας, αλλά αναγκαστικά έπρεπε να ψηφίσουμε κάποιον κάθε φορά. Αναγκαστικά, δεν γίνεται διαφορετικά, έτσι είναι το παιχνίδι. Ήταν κάτι που ήδη είχε γίνει, δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε. Κανείς δεν μας έβαλε λόγια για τον Ντάνο, ο καθένας ψήφισε με τη δική του λογική. Ήταν πολύ νωρίς, ήταν μια μέρα. Δεν είχαμε κάτι εναντίον του Ντάνου. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί”.

Το σοκαριστικό τροχαίο

“Το ατύχημα επηρέασε πολύ την ψυχολογία μας, εγώ είχα σοκαριστεί. Ήταν πολύ δύσκολο, δεν ξέρω πώς φάνηκε εδώ. Ήμουν εγώ, η Ελισάβετ και η Ειρήνη, είχαμε αλλάξει θέση εκείνη τη στιγμή. Με την Ειρήνη καθόμασταν πάντα από την άλλη πλευρά. Αν καθόμασταν σε εκείνη την πλευρά θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί έπεσε σε εκείνη την πλευρά το αμάξι. Είχε ένα χαντάκι δίπλα κι ευτυχώς δεν πέσαμε εκεί. Εκείνη τη στιγμή, κάτι που δεν το έχω πει, από το πρωί κάτι νιώθαμε, κάτι δεν πήγαινε καλά, ήταν λίγο παράξενα”, είπε η πρώην παίκτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Εγώ ήθελα να βοηθήσω και δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή. Ήμουν κοκαλωμένη, είχα χτυπήσει από τον αυχένα μέχρι κάτω. Ήμουν σοκαρισμένη… Όταν μπήκα στο νοσοκομείο θυμάμαι ότι φώναζα “η Ειρήνη, η Ελισάβετ είναι καλά” αυτό θυμάμαι. Γενικά ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση εκεί. Η Ειρήνη και ο Μάριος χτύπησαν περισσότερο απ’ όλους μας”, είπε μεταξύ άλλων η Σάρα Εσκενάζυ στο χθεσινό Survivor Panorama..

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Η “συγγνώμη” της Βαλαβάνη στον Ντάνο και ο αήττητος Μάριος [vids]

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε