Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Τι θα δούμε σήμερα – Πέφτουν οι μάσκες στο ατομικό

Survivor: Τι θα δούμε σήμερα – Πέφτουν οι μάσκες στο ατομικό

Η μεγάλη ανατροπή στο Survivor ήρθε! Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα, γι’ αυτό το παιχνίδι γίνεται ατομικό μέχρι το τέλος του Survivor. Σε κάθε αγώνα επάθλου θα αγωνίζονται αγόρια και κορίτσια μεταξύ τους και νικητής θα είναι μόνο ένας.

Κι ενώ χθες θα αγωνίζονταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αγώνα επάθλου του Survivor, ο τραυματισμός της Ευρυδίκης στο πρώτο κιόλας αγώνισμα την έβγαλε εκτός αγώνα με αποτέλεσμα ο συμπαίκτης της να πρέπει ν’ αντιμετωπίσει εναλλάξ όλους τους μαχητές. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναγκάστηκε να αγωνιστεί δεκαπέντε φορές ενάντια στους μαχητές και να φέρει τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 10-6.

Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν χθες διάσημοι και μαχητές να αγωνιστούν απαιτούσε ισορροπία και γερά πόδια, κάτι το οποίο αποδείχθηκε πως διέθετε σε μέγιστο βαθμό ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που κατάφερε να… κατατροπώσει μόνος του τους μαχητές. Το έπαθλο για τους δύο διάσημους στο Survivor ήταν ν’ απολαύσουν ένα όμορφο βράδυ στην παραλία τους με ηλεκτρικό ρεύμα, φούρνο μικροκυμάτων για να ζεστάνουν το φαγητό τους, μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης και συσκευή VR, με την οποία έπαιξαν βιντεοπαιχνίδια κι άκουσαν μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.600.634 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,5.%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,3% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 51,4%.

Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση στην παραλία των δύο ομάδων όταν στον αγωνιστικό χώρο όλοι οι παίκτες θα είναι αντιμέτωποι με όλους; Πόσο προετοιμασμένοι είναι οι παίκτες για την ξαφνική αλλαγή στο παιχνίδι που γυρίζει σε ατομικό; Τι θα γίνει με τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κώστα Αναγνωστόπουλου; Θα μπορέσουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται;

Όλες οι απαντήσεις σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επάθλου. Οι ανατροπές, η δράση και η ένταση έχουν τον πρώτο λόγο στον αποψινό εκπληκτικό αγώνα μάχης που έρχεται να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Επιτέλους ατομικό! Και επίσημα Ντάνος εναντίον όλων! [vid]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Αμύθητα κέρδη! Τα τρελά ποσά για ΣΚΑΙ και Ιλιτζαλί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε