Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει το όνομά του συνώνυμο του Survivor. Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος για τους φίλους και πλέον σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα.

Από την αρχή του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να ξεχωρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης και να κερδίσει τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού. Οι απίστευτες επιδόσεις του στα αγωνίσματα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και το φανατικό κοινό του Survivor, που σαρώνει τα πάντα στο τηλεοπτικό πέρασμά του.

Βρέθηκε όμως σχεδόν από νωρίς στο στόχαστρο, με τους μαχητές να επιλέγουν να τον διώξουν από την ομάδα τους την πρώτη κιόλας μέρα και να τον στείλουν στην… αντίπερα όχθη. “Θεωρώ ότι θα μπορούσα να βοηθήσω πάρα πολύ το σύνολο. Ίσως σκέφτηκαν λίγο διαφορετικά και όχι σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ πάντως ότι όλοι οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κι εγώ δεν το περίμενα”, δήλωνε τότε στο Συμβούλιο του Νησιού. Πράγματι οι μαχητές στην πορεία του Survivor παραδέχτηκαν τις ικανότητές του και μετάνιωσαν για εκείνη την απόφαση που τους στέρησε πολύτιμες νίκες στο παιχνίδι.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν ρόδινα για τον Ντάνο ούτε στην ομάδα των διασήμων. Ούτε εκεί κατάφερε να ενταχθεί ομαλά στην κόκκινη ομάδα, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βρίσκεται σχεδόν κάθε εβδομάδα υποψήφιος. Διαμάχες, ίντριγκες και απίστευτοι καβγάδες ήταν το σκηνικό μέχρι να αναλάβει δράση το φανατικό τηλεοπτικό κοινό και να στείλει το ένα μετά το άλλο τα “πρωτοπαλίκαρα” της κλίκας των διασήμων στην Ελλάδα. Ο Ντάνος είχε γίνει άλλωστε για τους περισσότερους ο φίλος, ο σύντροφος, ο γιος που θα ήθελαν να έχουν. Μια εικόνα που δύσκολα θα μπορούσε να ανατραπεί με μισόλογα για ένα… ψάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Αυτό όμως που συνεχίζει να αποδεικνύει μέρα με τη μέρα είναι πως του αξίζει να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, κάτι που παραδέχονται και συμπαίκτες του που τον ψήφιζαν για αποχώρηση παρά τα όσα προσέφερε στην ομάδα του. Δεν είναι τυχαίο πως είναι από τους λίγους παίκτες που πράγματι αισθάνεσαι ότι θα επιβίωνε αν τον έριχναν ναυαγό σε ένα νησί.

Όταν είχε ξεκινήσει για τον Άγιο Δομίνικο έφευγε σίγουρος για τον εαυτό του και τη νίκη. “Είμαι απόλυτα ήρεμος και συνειδητοποιημένος ότι πάω να κε… να δω μέσα από ένα καινούριο σύνολο ανθρώπων και ένα καινούριο εντελώς περιβάλλον ποιος είμαι και να κερδίσω” έλεγε χαρακτηριστικά στην κάμερα. Και φαίνεται πως θα δικαιωθεί και μάλιστα πανηγυρικά από το κοινό του Survivor που τον στηρίζει φανατικά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα Survivor από μόνος του και το ριάλιτι επιβίωσης σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν ίδιο χωρίς την παρουσία του. 

 

Ο Αγγελόπουλος χθες έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και έφερε τρεις νίκες στην Ελληνική ομάδα! #SurvivorGr ⚡️⚡️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

 

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Τι τρέχει με Βαλαβάνη – Ντάνο! Σπόντα όλο νόημα! [vid]

Survivor: Το “fair play” που δεν έκαναν ποτέ οι Μαχητές [vid]

Αγγελόπουλος – Survivor: “Δεν ξέρω αν θα είμαι πρώτος ή δεύτερος, ξέρω ότι…” [vid]

Survivor – Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: “Ο Σπαλιάρας θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς μου!”

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε