Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση μαζί! [vid]

Survivor τρέιλερ: Διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση μαζί! [vid]

Άλλο ένα συγκλονιστικό και μάλιστα διπλό επεισόδιο του Survivor έρχεται την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Ασυλία και αποχώρηση σε ένα – Ποιος θα αποχωρήσει!

Ένα διπλό επεισόδιο Survivor  αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Διπλό πάθος, διπλή ένταση, διπλές εκπλήξεις, ασυλία και αποχώρηση… σε ένα! Δείτε τι ισχύει πια με την αποχώρηση και όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ της Τετάρτης.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή, την Τετάρτη έχουμε διπλό επεισόδιο Survivor με ασυλία και αποχώρηση. Από εδώ και πέρα αυτό θα γίνεται ταυτόχρονα, καθώς επισπεύδονται τα γυρίσματα. Ο λόγος; Παίκτες και συντελεστές πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο έως τις 25 Ιουνίου.

Οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής, στη διάθεση του κοινού. Βάση των ψήφων, δημιουργήθηκε μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για Survivor.

Με άλλα λόγια, μετά τους αγώνες ασυλίες και αφού η ηττημένη ομάδα υποδείξει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση, θα ανακοινώνει αμέσως ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Συμβούλιο του Νησιού» ποιος παίκτης αποχωρεί με βάση τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας (ο λιγότερο δημοφιλής). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση.

«Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα οι ψηφοφορίες που είχαμε κάθε εβδομάδα για τους υποψήφιους ήταν σχεδόν live. Είχαμε το Συμβούλιο και οι τηλεθεατές μπορούσαν να ψηφίσουν τον παίκτη ή την παίκτρια που προτιμάνε κι έτσι με την ψήφο τους έβγαινε το αποτέλεσμα. Επειδή αυτές τις τελευταίες ημέρες που πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν πιο γρήγορα, πιο συμπυκνωμένα, θα κάνουμε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία έτσι ώστε να έχουμε μια κατάταξη δημοτικότητας των παικτών και με αυτή την κατάταξη να γίνουν οι επόμενες 5 αποχωρήσεις», είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ανακοίνωση για την ψηφοφορία, ο Σάκης Τανιμανίδης για τους λόγους που άλλαξαν οι κανόνες.

Η ψηφοφορία έληξε την Τρίτη στη 1 τα ξημερώματα. Στην τελική ευθεία, οι τέσσερις εναπομείναντες survivors θα δώσουν μάχη στην Αθήνα, αρχικά στον ημιτελικό και στη συνέχεια στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, η ομάδα που νίκησε ήταν αυτή των Μαχητών με 10 – 6. Οι Μαχητές συγκινήθηκαν με το έπαθλο επικοινωνίας, βλέποντας βιντεάκια από τους αγαπημένους τους φίλους.Τα πράγματα όμως σήμερα δυσκολεύουν… Το αγώνισμα της Τετάρτης που έχει επαφή με το νερό, απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και πάνω από όλα ευστοχία στις βολές, εκεί δηλαδή που κρίνονται πάντα όλα. Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το έπαθλο της ασυλίας.

Και σαν να μην έφταναν οι εκπλήξεις για πρώτη φορά εκτός από το τοτέμ της ασυλίας, η ομάδα που θα νικήσει το αγώνισμα θα απολαύσει και άλλο έπαθλο… “Θέλουμε να αποφύγουμε τον ξαφνικό θάνατο και να γευτούμε την ξαφνική χαρά”, δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης για το γεγονός ότι θα υπάρξει ασυλία, ψηφοφορία και αποχώρηση την ίδια μέρα.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Πώς θα επηρεάσει τις ομάδες η αλλαγή στην διαδικασία της αποχώρησης; Ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες σήμερα στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Survivor 24ωρη ψηφοφορία: Ποια είναι η πρώτη τριάδα!

Η κίνηση του Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε