Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρέιλερ Survivor 27/6: Αυτοκίνητο το έπαθλο!

Τρέιλερ Survivor 27/6: Αυτοκίνητο το έπαθλο!

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, τα πράγματα στο Survivor, ζορίζουν! Δείτε το τρέιλερ με το αυτοκίνητο- θηρίο για έπαθλο και θα καταλάβετε…

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor, “κολυμπούν στα βαθιά”. Η αγωνία κορυφώνεται και όλοι θέλουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού. Δείτε το τρέιλερ με το νεό επεισόδιο που θα είναι για άλλη μία φορά επεισόδιο με ανατροπές…

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν αγωνίστηκε, αφού κέρδισε την Κυριακή το κολιέ της ασυλίας. Το χθεσινό αγώνισμα απαιτούσε δύναμη στα πόδια και καλή ισορροπία. Κάτι το οποίο δεν ευνοούσε καθόλου την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είναι εδώ και καιρό τραυματισμένη στο γόνατο και τον αστράγαλο. Οι παίκτες καλούνται να ισορροπούν  σε έναν κινούμενο κύλινδρο και να τον σπρώχνουν με τα πόδια τους μπροστά μέχρι να ρίξουν τον αντίπαλό τους.

Οι πόνοι της Ευρυδίκης στο γόνατο και τον αστράγαλο δεν της επέτρεπαν να είναι ήρεμη και να μπορεί να αγωνιστεί όπως θα ήθελε. “Και να πονάει δεν πονάς, έτσι είναι ο αστράγαλος, έχει πολλά συνδεσμάκια και δεν μπορεί ο πόνος να σου περάσει σε μια μέρα!”, της έλεγε ο Αγγελόπουλος προσπαθώντας να της αναπτερώσει το ηθικό. Στην αναμέτρησή της όμως με τον Μάριο, τα έδωσε όλα και πέφτοντας στο νερό το χτύπησε και άλλο. Σάκης Τανιμανίδης και Ντάνος την πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει. Αμέσως ο γιατρός της παραγωγής έσπευσε να τη βοηθήσει με τον πρώην συμπαίκτη της να είναι συνεχώς στο πλευρό της.

Highlight του χθεσινού ματς του Survivor, ήταν τότε που οι Μαχητές συζητούσαν για τις επιδόσεις του καθενός με τον Σπαλιάρα να δέχεται κριτική από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη “Έπρεπε να κερδίσεις, δεν έκανες αυτό που σου είπα, αλλά τώρα το παιχνίδι είναι ατομικό, είσαι αντίπαλός μου, δεν με ενδιαφέρει”, είπε ο “τρελός Κύπριος” στο γνωστό μοντέλο που το άφησε άφωνο με την απότομη δήλωσή του.

Ο Αγγελόπουλος παρόλο που στο παρελθόν σε παρόμοιο παιχνίδι είχε ανακηρυχθεί νικητής, αυτή τη φορά ήταν ο πρώτος παίκτης που βγήκε εκτός. Οι επόμενοι παίκτες που αποχώρησαν ήταν πρώτα ο Γιάννης Σπαλιάρας και ύστερα η μοναδική παίκτρια του παιχνιδιού. Άρα, ο τελικός παίχτηκε ανάμεσα στον Βασάλο και τον Μάριο. Ο Μάριος δεν έχασε ούτε μία ζωή στο ματς, ήταν αήττητος χθες και δικαίως κέρδισε το δεύτερο κολιέ της ασυλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR 

Ο μισθοφόρος και ο Μάριος εξαιρούνταν από την ψηφοφορία αφού κατέκτησαν τα δύο κολιέ της ασυλίας. Αγγελόπουλος, Βαλαβάνη, Μάριος και Βασάλος ψήφισαν για αποχώρηση τον Σπαλιάρα. Ο Αναγνωστόπουλος και ο Σπαλιάρας ψήφισαν την Ευρυδίκη. Ο Αναγνωστόπουλος ψήφισε για αποχώρηση την Ευρυδίκη που μπορεί να την γλίτωσε από την ψηφοφορία των παικτών, αλλά όχι από τον μισθοφόρο με το κολιέ. Ο Μάριος, λόγω του δεύτερου κολιέ ψήφισε για αποχώρηση τον Ντάνο. Τελικά, αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Και η επόμενη μέρα ξημερώνει με ένα παιχνίδι που γίνεται πλέον… ανδρική υπόθεση. Κανείς δεν θα τα παρατήσει και όλοι θα δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών τους για το αποψινό παιχνίδι που θα καθηλώσει το κοινό με παιχνίδι ερωτήσεων αντί για στίβο μάχης και έπαθλο αυτοκίνητο!

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποιος θα είναι ο νικητής του επόμενου ατομικού αγωνίσματος; Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των Μαχητών και των Διασήμων στα αγωνίσματα; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη; Τελικά ποιοι θα κατακτήσουν μια θέση στον τελικό; Και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

“H Eυρυδίκη ήταν η τελευταία μου παρέα. Πολύ περίεργο πράγμα να είμαι μόνος μου στην καλύβα”, δηλώνει στο τρέιλερ ο Ντάνος.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Τραυματίστηκε άσχημα ο Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος κέρδισε την ασυλία [vids]

Survivor: Τα άγνωστα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε