Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άφησε τη Σπυροπούλου για δική του εκπομπή

Άφησε τη Σπυροπούλου για δική του εκπομπή

Τη φετινή χρονιά βρέθηκε δίπλα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά τελικά άφησε το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» για να παρουσιάσει δική του εκπομπή. Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα που αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Blind Taste» αφού με δελτίο Τύπου το STAR ενημερώνει ότι: “Στο «Blind Taste» η μάχη της γεύσης συνεχίζεται δυναμικά και εναλλακτικά!

Ο αγαπημένος Σάββας Πούμπουρας είναι ο νέος παρουσιαστής του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» και το Star τον καλωσορίζει στο δυναμικό του! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος του παραδίδει τη σκυτάλη καθώς θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «MasterChef».

Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου ο Σάββας Πούμπουρας παίρνει θέση στην κουζίνα του «Blind Taste» και υποδέχεται με ένα ζεστό χαμόγελο τους τέσσερις παίκτες, που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα με στόχο τη νίκη και τα 1000 ευρώ!”

Έτσι λοιπόν επίσημα πια ο Σάββας Πούμπουρας αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Blind Taste», μιας και τα στελέχη του STAR αποφάσισαν μετά τη… μεταγραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο ριάλιτι μαγειρικής να μην ρίξουν τίτλους τέλους αλλά να συνεχίσουν το καθημερινό παιχνίδι μαγειρικής με άλλον παρουσιαστή!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε