Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ακούστε το τραγούδι με τους Κορκολή, Ευρυδίκη, Κοργιαλά, Ρώμα, Γεννατά, Καλυβάτση, Μανουσάκη και Τσίπα που φέρνει τον… κόσμο ανάποδα!

Ακούστε το τραγούδι με τους Κορκολή, Ευρυδίκη, Κοργιαλά, Ρώμα, Γεννατά, Καλυβάτση, Μανουσάκη και Τσίπα που φέρνει τον… κόσμο ανάποδα!

Αποφάσισαν να τραγουδήσουν με σκοπό να φέρουν τον «Κόσμο ανάποδα». Έτσι οι Στέφανος Κορκολής, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Χάρης Ρώμας, Γεράσιμος Γεννατάς, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Μανουσάκη και Σοφία Τσίπα μπήκαν στο στούντιο και τραγούδησαν τους στίχους που έγραψε η Ρεβέκκα Ρούσση και μελοποίησε ο Στέφανος Κορκολής.

Με κέφι λοιπόν τραγούδησαν «Ανάποδα ο κόσμος γυρίζει η γη – Μεγάλωσα και είμαι ακόμα παιδί», για να «ντύσουν» τους τίτλους της εκπομπής «Ο κόσμος ανάποδα» που παρουσιάζει η Σοφία Τσίπα στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο και μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι των τίτλων.

Η εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο 1η Νοεμβρίου, στις 4 το μεσημέρι, με τη Σοφία Τσίπα να υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ την Πέγκυ Ζήνα που μιλάει για τη σχέση της με το χρόνο και τις αισθητικές επεμβάσεις, το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης της με το Γιώργο Λύρα, αλλά και το ρόλο της ως μητέρα και πώς βλέπει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ενώ τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο το καινούργιο της τραγούδι «Μόνη Καρδιά».

«Κι ο ήλιος γελάει κάθε μέρα – Έλα θα βγούμε όλοι απόψε αέρα» λοιπόν όπως λέει και το τραγούδι που ερμήνευσαν οι γνωστοί καλλιτέχνες, θέλοντας με το κέφι τους να φέρουν… τον κόσμο ανάποδα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε