Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Είναι ανατρεπτικό που σκέφτηκαν εμάς για την εκπομπή»!

«Είναι ανατρεπτικό που σκέφτηκαν εμάς για την εκπομπή»!

Ετοιμάζονται σήμερα να κάνουν το τηλεοπτικό ντεμπούτο τους ως «ζευγάρι». Ο Κώστας Γιαννακίδης και η Δέσποινα Βλεπάκη κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα παρουσιάζουν την εκπομπή «Τι νέα;» με το δελτίο Τύπου του MEGA να αναφέρει ότι «το πιο ανατρεπτικό δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης φωτίζει με έξυπνο, διασκεδαστικό τρόπο, γωνίες από το μεγάλο κάδρο της επικαιρότητας και θα μιλούν στο θεατή για τάσεις και ρεύματα στην κοινωνία».

Επειδή όμως αρκετές φορές έχουμε διαβάσει σε επίσημες ανακοινώσεις μεγάλα λόγια που καταλήγουν… ψέματα, μου δόθηκε η αφορμή να ξεκινήσω την κουβέντα μου με τους δύο παρουσιαστές με το… φως που θέλουν να δώσουν και πώς θα τα καταφέρουν:  

Κώστας Γιαννακίδης: Θα το φωτίσουμε με λαμπτήρες νέον. Γιατί είμαστε το νέο στην τηλεόραση. Κρύο ε; Ναι. Ε, είμαστε δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, οπότε αν η μίξη της ματιάς μας συνδυαστεί με αυτά που λένε οι καλεσμένοι μας, ελπίζουμε ότι θα προκύψει ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Και μετά, επιφυλασσόμαστε για τα θέματα και τα ρεπορτάζ που θα παρουσιάσουμε.

Δέσποινα Βλεπάκη: Σίγουρα δεν έχουμε έρθει πιστεύοντας ότι θα φέρουμε τα πάνω κάτω στην τηλεόραση. Είμαστε δύο νέοι άνθρωποι όμως και όπως εμείς θέλουμε να ακούμε αλήθειες, θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, χωρίς ενδοιασμούς, για όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, μας απασχολούν και μας προβληματίζουν. Και όλα αυτά αν τα συνδυάσουμε με χιούμορ και με αυτοσαρκασμό, θα έχουμε πετύχει το στόχο μας.

-Επίσης, στο δελτίο Τύπου χαρακτηρίζεστε ως «ανατρεπτικό δίδυμο»! Το «ανατρεπτικό talk show» πάντως πολλοί προσπάθησαν και λίγοι… έμειναν! Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι είδους «ανατρεπτικότητα»  εννοείτε;
Κ.Γ.: Είναι λάθος. Είχαμε μιλήσει για ένα ανατρεπόμενο δίδυμο και απλώς δεν κατάλαβαν καλά. Στα σοβαρά: μα, αν σας πούμε την ανατροπή, την ακυρώνουμε. Να περιμένετε.
Δ.Β.: Το αν θα μείνουμε θα το δείξει η ιστορία. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν συνταγές, γιατί αν υπήρχαν σίγουρα θα τις είχαν ακολουθήσει πολλοί άλλοι πριν από μας. Νομίζω ότι είναι ανατρεπτικό από μόνο του που σκέφτηκαν εμάς τους δυο γι αυτήν την εκπομπή.

-Επειδή πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες προσπάθησαν να γίνουν τηλεοπτικό δίδυμο αλλά το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε, δεν θεωρείτε ότι κάποιο τηλεοπτικό ζευγάρι πρέπει να είναι και φίλοι μεταξύ τους, να γνωρίζουν τις «ανάσες» του άλλου ακόμα και όταν διαφωνούν;
Κ.Γ.: Ναι δεν έχεις άδικο. Αλλά από την άλλη λένε ότι «οι καλύτεροι γάμοι είναι από συνοικέσιο». Εμένα προσωπικά με τη Δέσποινα με ενώνει η κοινή αγωνία για το τηλεοπτικό μας μέλλον. Όχι για το πώς θα εξελιχθεί, αλλά για το αν θα υπάρχει. Επίσης μου αρέσει να τη χαζεύω, να βλέπω την όρεξη και τη φιλοδοξία της. Μου δανείζει νιότη!
Δ.Β.: Εγώ όχι δεν πιστεύω ότι πρέπει να είναι φίλοι. Όταν είσαι φίλος με τον άλλον οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και μπορεί πολλές φορές να τον εκθέσεις, άθελά σου. Σημασία έχει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και αμοιβαία εκτίμηση, όλα τα άλλα έρχονται. Ο Κώστας είναι εξαιρετικός και έμπειρος συνάδελφος. Με εμπνέει και με συγκινεί η σεμνότητα του, κάτι σπάνιο για τις μέρες μας.

-Οι τηλεθεάσεις τι ρόλο θα παίξουν στην εκπομπή σας; Θα τις λαμβάνετε υπόψη σας;
Κ.Γ: Και να μην τις λαμβάνουμε εμείς, θα τις λαμβάνει το κανάλι.
Δ.Β: Καθημερινά κρινόμαστε. Μπορεί να μην υπάρχουν τα νούμερα τηλεθέασης, όμως πάντα ό,τι δουλειά κι αν κάνει κάνεις υπάρχει αξιολόγηση. Είναι σημαντικό για μας αυτό που κάνουμε να το αγαπήσει και ο κόσμος. Είμαστε νέοι, έχουμε γερό στομάχι, αγαπάμε τη δουλειά μας και θα το παλέψουμε.

-Κώστα, πέρυσι ήσουν με τα «Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ1. Φέτος θα βρεθείς απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πώς τον βλέπεις ως «τηλεοπτικό αντίπαλο»;
Ο Γρηγόρης είναι φίλος μου. Και τηλεοπτικός δάσκαλος. Αν δεν δούλευα δύο χρόνια με τον Γρηγόρη, τώρα θα είχα άγνωστες λέξεις. Ο Γρηγόρης είναι μία τηλεοπτική ιδιοφυία στο είδος του. Κάνει 25 χρόνια αυτή τη δουλειά και εγώ ούτε μία μέρα. Άρα δεν τον βλέπω ως αντίπαλο, προς Θεού. Τον βλέπω ως πρόκληση, ως κορυφή που πρέπει να ανέβω.

-Το ότι είσαι όμορφη Δέσποινα, δεν χωρά αμφιβολία. Άλλωστε έχεις και «τίτλο ομορφιάς» οπότε είσαι και… επίσημα όμορφη. Δεν φοβάσαι μήπως «τσαλακώσεις» την ομορφιά σου, την εικόνα σου μέσα από αυτή την «ανατρεπτική» εκπομπή;
Καλοδεχούμενα τα κομπλιμέντα…! Αυτή τη στιγμή  έχω πολύ άγχος για το νέο μας ξεκίνημα και ειλικρινά το μόνο που δεν έχει περάσει από το μυαλό μου είναι αν θα τσαλακώσω την εικόνα μου. Αλλά γιατί όχι;  Άλλωστε δεν πιστεύω ότι η ομορφιά ενός ανθρώπου χαλάει όταν τσαλακώνεται, αντιθέτως.

Απόψε, στις 00:10, ο Κώστας Γιαννακίδης και η Δέσποινα Βλεπάκη ξεκινούν στο MEGA την εκπομπή τους «Τι νέα;» με πρώτους καλεσμένους στο στούντιο τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Οδυσσέα Ιωάννου και Λευτέρη Πετρούνια. Δέκα λεπτά λοιπόν μετά τα μεσάνυχτα ένα καινούργιο τηλεοπτικό «ζευγάρι» κάνει το ντεμπούτο του και οι τηλεθεατές θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν πράγματι έχει να πει κάτι «νέο» ή θα μείνουμε με το… ερωτηματικό του τίτλου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε