Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για το «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη

Η επίσημη ανακοίνωση για το «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη

Μετά από χρόνια απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο ετοιμάζεται ξανά και μάλιστα με πυρετώδεις ρυθμούς να βγει στον αέρα με σκοπό να μας ξενυχτά. Μόνο που ο δημιουργός και παρουσιαστής της αυτή τη φορά θα βάλει άλλον να… ανακρίνει τους καλεσμένους του.

Ο λόγος για την εκπομπή «Αργά» που δημιούργησε ο Νίκος Μαστοράκης και έχει προβληθεί μέσα από 4 τηλεοπτικούς σταθμούς, τους STAR, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1 και ALTER.

Αυτή τη σεζόν λοιπόν η εκπομπή θα προβάλλεται μέσα από το ACTION 24, το οποίο ανακοινώνει πως: “Το μεγαλύτερο ίσως brand στα talk shows της τηλεόρασης του 20ου αιώνα, το «ΑΡΓΑ» ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ, έρχεται στο Action24 και μάλιστα… αργά (μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα) και επτά φορές τη βδομάδα. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, φρέσκο, ανατρεπτικό και ολοκαίνουργιο και τα Σαββατοκύριακα best of.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Μαστοράκης δεν θα είναι αυτή τη φορά μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του (διατηρεί πάντως την παραγωγή και τη σκηνοθεσία), όμως το όνομα του παρουσιαστή του νέου ΑΡΓΑ αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και σίγουρα, όταν ανακοινωθεί, θα εκπλήξει”.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ο άντρας που θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής και που ο Νίκος Μαστοράκης, αλλά και τα στελέχη στο ACTION 24, πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του είναι ένα βήμα πριν να βάλει την υπογραφή του, όντας ευχαριστημένος που θα του εμπιστευθούν το brand name του «Αργά».

Και μην νομίζετε ότι θα περιμένουμε πολύ μέχρι να βγει το «Αργά», γιατί ο Νίκος Μαστοράκης με τα στελέχη του σταθμού έχουν προγραμματίσει να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο με σκοπό να ξενυχτά τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε