Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Θεσσαλονίκη στο ρυθμό του «X Factor»

Η Θεσσαλονίκη στο ρυθμό του «X Factor»

Από τη συμπρωτεύουσα αποφάσισαν στον ΣΚΑΪ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και οι audition του «X Factor». Μετά λοιπόν από τα pre-casting που πέρασαν πάνω από 1200 άτομα, την ερχόμενη βδομάδα οι κάμερες πιάνουν δουλειά και ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης αναλαμβάνουν να δουν, να ακούσουν και να δώσουν σε όσους επιλέξουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του talent show.

Η Ευαγγελία Αραβανή θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους αλλά και τους θεατές αφού πλέον και αυτή η φάση, των audition, θα γίνεται παρουσία κοινού. Στην πρεμιέρα των γυρισμάτων όμως θα είναι και ο Γιώργος Λεβέντης που εκτός από την εμπειρία του ως μέλος της κριτικής επιτροπής προηγούμενων κύκλων του talent show έχει ιδιαίτερη αγάπη και σχέση με το «X Factor», αφού είναι στέλεχος της αγγλικής εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του show.

Την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη λοιπόν, 23 και 24 Φεβρουαρίου, η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στο ρυθμό του «X Factor» που ξεκινά γυρίσματα στο Μέγαρο Μουσικής με σκοπό μέσα στον Μάρτιο να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε