Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια εκπομπή… στα γρήγορα!

Καινούργια εκπομπή… στα γρήγορα!

Η απόφαση είναι οριστική και έτσι ετοιμάζεται να… εισβάλλει στο τηλεοπτικό τοπίο, δηλώνοντας μάλιστα πως θα το κάνει… στα γρήγορα και σκοπός του είναι να φέρει τους καλεσμένους του… σε δύσκολη θέση.

Ο λόγος για την εκπομπή «Ένα στα γρήγορα» με παρουσιαστή τον Φάνη Λαμπρόπουλο που βρισκόταν στον αέρα του διαδικτύου, στο netwix!! Κάνοντας όμως πάνω από 1.500.000 video views τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να τη… μετακομίσουν στο τηλεοπτικό τοπίο και να την εντάξουν στο πρόγραμμα του σταθμού.

Έτσι από την Πέμπτη 14 Απριλίου και κάθε βδομάδα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Φάνης Λαμπρόπουλος θα βρίσκεται στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για «Ένα στα γρήγορα» με τους καλεσμένους του.

Να αναφέρουμε ότι από τη διαδικτυακή εκπομπή του πέρασαν η Μαρία Μπεκατώρου, η Ναταλία Γερμανού, η Δέσποινα Βανδή, η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ναταλία Δραγούμη, ο Στράτος Τζώρτζογλου και πολλοί ακόμα. Πάντως στον τηλεοπτικό της κύκλο η εκπομπή θα δέχεται και προτάσεις από τους τηλεθεατές για το ποιοι θέλουν να βρεθούν απέναντι από τον παρουσιαστή για «Ένα στα γρήγορα»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε