Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Μενεγάκη, Κωστόπουλος, Γεωργούλης: Άλλος μένει, άλλος έρχεται και άλλος φεύγει…!

Melfie – Μενεγάκη, Κωστόπουλος, Γεωργούλης: Άλλος μένει, άλλος έρχεται και άλλος φεύγει…!

Χαμός με τη «μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη». Φούντωσαν οι φήμες ότι η παρουσιάστρια φεύγει από τον ALPHA και ότι μάλιστα υπάρχουν «μνηστήρες» που την πολιορκούν.  

Πάντως κάνουν λάθος όσοι… πονηροί σκεφτούν ότι τα σενάρια αυτά ξεκίνησαν από την ίδια την παρουσιάστρια που θέλει να ασκήσει πίεση στον ALPHA για να ανανεώσουν το συμβόλαιό της χωρίς περικοπές. Το περίεργο είναι ότι οι φήμες “φούντωσαν” από… συγκατοίκους της στο σταθμό της Κάντζας, που εν αγνοία της όμως και ακολουθώντας την τακτική του στιλ «τα εν οίκω… εν δήμω» θέλησαν να γίνει ντόρος, αλλά μετά χάθηκε ο έλεγχος και τρέχουν να τα μαζέψουν. Τελικά η αλήθεια είναι ότι η Ελένη μένει στον ALPHA και έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου της για να συνεχίσει και τις επόμενες τρεις σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Στο κανάλι της Κάντζας και ο Πέτρος Κωστόπουλος αφού είναι οριστική η συμφωνία για να επιστρέψει με το «Βράδυ» του. Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει αλλά θεωρείται σίγουρη η συνεργασία και τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο παρουσιαστής πάντως επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και φαίνεται να έχει βάλει στοίχημα να επιβεβαιώσει ότι ξέρει να κάνει «late night talk show» καλύτερα από τους άλλους, ή μάλλον… καλύτερα από τον άλλον! Κι όπως όλα δείχνουν δεν θα αποφύγει τη σύγκριση αφού κι ο ίδιος επιθυμεί να είναι απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πάντως δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ο μεν Άρνι είναι… αγχώδης μεν, αλλά πιο άνετος από τον Πετράν που φαίνεται απροετοίμαστος διαβάζοντας τις ερωτήσεις στους καλεσμένους του από τις κάρτες…!

Βέβαια σε άλλες περιπτώσεις… καλύτερα να διαβάζεις, παρά να προσπαθείς να «ερμηνεύσεις» έναν ρόλο… που δεν τον έχεις. Πάρτε για παράδειγμα τον Αλέξη Γεωργούλη που στο… ρόλο του παρουσιαστή δεν ήταν… για Όσκαρ. Αναμενόμενο λοιπόν που δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ALPHA και να συνεχίσει ως «Barman» να… σερβίρει τις ερωτήσεις στους καλεσμένους του. Αυτό είναι το κακό με τις λιγοστές εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας: ότι όλο και περισσότεροι ηθοποιοί αναλαμβάνουν ρόλους παρουσιαστή αλλά τελικά… δύσκολα τα πράγματα χωρίς σενάριο! Δύσκολα όχι μόνο για αυτούς… αλλά και για τους τηλεθεατές που βλέπουν «ερμηνείες» για… βατόμουρο! Γιατί η «μούρη» δεν αρκεί για την τηλεόραση, αλλά για τα έντυπα, όπου εκεί μπορεί να γίνει ρετούς. Αλλά επειδή είναι αδύνατο το ρετούς στην τηλεόραση εκτίθενται… χωρίς λόγο…!  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε