Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Παπαδάκης έβαλε τους αντιπάλους στις θέσεις τους

Ο Παπαδάκης έβαλε τους αντιπάλους στις θέσεις τους

Πρεμιέρα έκανε χθες ο Γιώργος Παπαδάκης για την καινούργια σεζόν και όπως αποδεικνύεται από τις τηλεθεάσεις της Nielsen η επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο συγκέντρωσε και πάλι τους περισσότερους τηλεθεατές της ζώνης.

Από το ξεκίνημά του ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» σημείωσε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις τερματίζοντας με άνεση και αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους του. Μπορεί κατά τη διάρκεια της απουσίας του από τον αέρα να υπήρχαν αλλαγές στην κατάταξη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών, αλλά από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στο τηλεοπτικό τοπίο ο Γιώργος Παπαδάκης τους έβαλε στις θέσεις που ήταν και την προηγούμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα το «Πρωινό Αντ1» από τις 7 έως τις 10 έκανε 27,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ την ίδια ώρα, δεύτεροι στην κατάταξη βρέθηκαν οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας με 20% μέσο όρο. Το δίδυμο του ΣΚΑΪ, οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου, την ίδια ώρα, από τις 7 έως τις 10, με την «Πρώτη γραμμή» σημείωσαν 11,3%, ενώ η εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Έξι με Δέκα» έκανε 5,8% μέσο όρο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA από τις 8 έως τις 10 που μεταδίδεται σημείωσε 14,1% μέσο όρο.

Αναλυτικά οι μέσοι όροι τηλεθέασης για τις εκπομπές της πρωινής ζώνης είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΕΣ –
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Μέσος όρος στο Γενικό Σύνολο
Πρωινό Αντ1 – ΑΝΤ1 27,5
Κοινωνία Ώρα Mega – MEGA 20
Πρώτη Γραμμή – ΣΚΑΪ 11,3
Έξι Δέκα – ΝΕΡΙΤ 5,8
Happy Day – ALPHA 14,1

Από το ξεκίνημά του λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης αποδεικνύεται και πάλι ότι είναι ο «κυρίαρχος» της ζώνης, συγκεντρώνοντας στη συχνότητα του ΑΝΤ1 τους περισσότερους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε