Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Όλα παίζουν… στην κόψη του ξυραφιού!

Όλα παίζουν… στην κόψη του ξυραφιού!

Τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα μετά τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, άρχισε η γκρίνια, αποδεικνύοντας ότι η συνεργασία… δεν έδεσε!

Προς το παρόν, και οι δύο πλευρές εμφανίζονται πως κάνουν υπομονή και δεν τεντώνουν το σκοινί, αλλά η αλήθεια είναι πως… όλα παίζουν, ακόμα και το ξαφνικό τέλος μίας συνεργασίας.

Ο λόγος για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο «Όλα παίζουν» του ALPHA με επίκεντρο τη στάση της Κατερίνας Καινούργιου και τη σχέση της τόσο με τα υπόλοιπα μέλη της απογευματινής εκπομπής, όσο και με στελέχη του σταθμού της Κάντζας. Η παρουσιάστρια λοιπόν φαίνεται να είναι… κολλημένη με το «Δέστε τους» πιστεύοντας ότι και το «Όλα παίζουν» πρέπει να κινηθεί στην ίδια θεματολογία για να έχει επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης.

Η άποψή της αυτή φαίνεται ότι δεν εισακούεται από τα στελέχη του σταθμού που θέλουν την παρουσιάστρια ως… παρουσιάστρια κι όχι να παίρνει θέση για τη θεματολογία, αλλά να αποφασίζουν αυτοί, όπως είναι ο ρόλος τους! Οι σχέσεις τους είναι πραγματικά «στην κόψη του ξυραφιού» και μάλιστα η κόντρα τους έχει φτάσει σε ψηλούς… ορόφους στο κτίριο της Κάντζας.

Όσο λοιπόν και να προσπαθούν κάποιοι να… δέσουν τα πράγματα, φαίνεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, εκτός κι αν κάποια από τις δύο πλευρές αποφασίσει να αφήσει το σκοινί και να κατεβάσει τους τόνους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε