Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παραμονή Χριστουγέννων παρέα με το πιο αγαπημένο «σόι»

Παραμονή Χριστουγέννων παρέα με το πιο αγαπημένο «σόι»

Η… μουρμούρα στάθηκε αφορμή να ανοίξει το δρόμο για το «Σόι» που στάθηκε όμως, επάξια στο ρόλο του, κερδίζοντας τους τηλεθεατές.

Μετά την επιτυχία της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ο ALPHA αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας και έτσι πριν από λίγους μήνες έκανε την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό τοπίο το «Σόι σου» σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις για το κανάλι της Κάντζας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην έως τώρα πορεία της η σειρά με την προβολή εννέα επεισοδίων σημειώνει 30,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 30,9% στο δυναμικό κοινό. Για το λόγο αυτό μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, στόχος των στελεχών του ALPHA είναι από την καινούργια χρονιά -κάπου προς το τέλος Ιανουαρίου- η σειρά «Το σόι σου» να προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Έτσι, με αυτόν τον προγραμματισμό στο κανάλι της Κάντζας θέλουν να «χτίσουν» μία δυνατή σε τηλεθέαση ζώνη από τις 9 έως τις 10 το βράδυ με τη «Μουρμούρα» τρεις μέρες τη βδομάδα (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) και το «Σόι» τις άλλες δύο ημέρες (Πέμπτη και Παρασκευή) ώστε να κερδίζουν τους περισσότερους τηλεθεατές.  
 

 
Προς το παρόν όμως, η σειρά θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ οι πρωταγωνιστές της θα περάσουν «Χριστούγεννα στην κόλαση»! Κι αυτό γιατί ανήμερα Χριστουγέννων, τα δύο σόγια ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου στο σπίτι της Αλεξάνδρας (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) και του Μενέλαου (Παύλος Ορκόπουλος), ενώ ο Βαγγέλης (Γιώργος Γιαννόπουλος) όμως νιώθει μάλλον σαν… Μεγάλη Παρασκευή! Το σπίτι των συμπεθέρων γι’ αυτόν σημαίνει κακό φαγητό, με την Αλεξάνδρα που την ενοχλούν τα πάντα και σίγουρα όχι τα Χριστούγεννα που θα ‘θελε να κάνει. Αλλά κι η Αλεξάνδρα από την άλλη δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που θα υποδεχτεί το άλλο σόι σπίτι της. Δεν πρόκειται να καταλάβουν ούτε τις απόψεις της για τα Χριστούγεννα και τον εορτασμό τους, ούτε την “αποδομημένη” άποψή της για τον στολισμό.
 

 
Έτσι λοιπόν, Αλεξάνδρα και Βαγγέλης ετοιμάζονται ο καθένας για τους δικούς του λόγους να περάσουν «Χριστούγεννα στην κόλαση», ενώ σίγουρα οι τηλεθεατές την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, θα γελάσουν πολύ με το αγαπημένο «σόι» τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε