Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για 15η σεζόν με… έκρηξη!

Πρεμιέρα για 15η σεζόν με… έκρηξη!

Είναι από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές εκπομπές καθώς μετρά ήδη 14 χρόνια στον αέρα. Σε λίγες μέρες επιστρέφει στην κούρσα της τηλεθέασης έχοντας και πάλι στο «τιμόνι» της έναν από τους εμπειρότερους οδηγούς.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει να προβάλλεται για 15η σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα η εκπομπή «Traction» με τον Κώστα Στεφανή στο «τιμόνι». Ο έμπειρος και καταξιωμένος οδηγός θα προσπαθήσει και αυτή τη σεζόν μαζί με τους συνεργάτες του να κρατήσουν την ιδέα της αυτοκίνησης «ζωντανή» και σφριγηλή με κέφι, χιούμορ, αλλά και με πολλά νέα για την αυτοκίνηση.
Τα… ανατρεπτικά που συνηθίζουν να κάνουν στο «Traction» για να παρουσιάσουν διάφορα θέματα με την αυτοκίνηση θα ξεκινήσουν από την πρεμιέρα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 15:15. Το κεντρικό θέμα έχει να κάνει με την προσπάθεια των συντακτών του «Traction» να δημιουργήσουν καύσιμη ύλη με διάφορα τεχνάσματα. Το αποτέλεσμα όμως, προκαλεί πολύ γέλιο, αλλά και μια μεγαλοπρεπή …έκρηξη! Και αυτή τη σεζόν λοιπόν ο Κώστας Στεφανής με τους συνεργάτες του κάνουν… δυναμική είσοδο στο τηλεοπτικό τοπίο συνεχίζοντας να παρουσιάζουν τα θέματα και νέα της αυτοκίνησης με το δικό τους τρόπο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε