Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στην υγειά… της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής

Στην υγειά… της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής

Αύριο, Σάββατο 21 Ιουνίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε πολλά μέρη, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις.

Αυτή τη μέρα, λοιπόν, επέλεξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και να ευχηθεί «καλό καλοκαίρι», λέγοντας με τους καλεσμένους του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με πολλή μουσική.

Αύριο, στην εκπομπή στον ALPHA οι Χρήστος Δάντης, Δώρος Δημοσθένους, Τζωρτζίνα, Άκης Δείξιμος, Χρυσούλα Στεφανάκη, Mαρία Σταφυλοπάτη και Τίνα Αλεξοπούλου, αλλά και οι Γιώργος Παρτσαλάκης, Ράνια Κωστάκη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Πηγή Δεβετζή, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σπύρος Πούλης και Σπύρος Σπαντίδας παίρνουν το μικρόφωνο και μας χαρίζουν αγαπημένα τραγούδια, από λαϊκά μέχρι ποπ-ροκ και σουίνγκ για να μας βάλουν και σε καλοκαιρινή διάθεση.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι ο Χρήστος Δάντης θα τραγουδήσει μεταξύ άλλων τα: 24000 baci, Tο παλιό μου παλτό, Έχει ένα φεγγάρι απόψε, Καίγομαι – καίγομαι. Η Τζωρτζίνα τα: Summertime, You will never know, Μου ΄χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση, ο Άκης Δείξιμος τα: Nύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά, Παλιόκαιρος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης το τραγούδι «Οι θαλασσινοί», η Ράνια Κωστάκη το «Ζήλια μου», οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Σπύρος Πούλης, Πηγή Δεβετζή, Σπύρος Σπαντίδας το «Είμαι φίνο φανταράκι», ενώ θα ακούσουμε και τραγούδια του καλοκαιριού, όπως τα: Καλοκαιρινά ραντεβού, Το καλοκαιράκι, Καλοκαιρινές διακοπές και πολλά ακόμα.

Η εκπομπή θα προσπαθήσει να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά ολοκληρώνοντας την παρουσία της για πρώτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, αλλά για 10η σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο. Και την επόμενη σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει στο κανάλι της Κάντζας, αφού η συνεργασία τους πήγε καλά έχοντας σημειώσει 31,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18,3% στο δυναμικό κοινό στις 33 εκπομπές που έχουν προβληθεί έως σήμερα.

Αύριο, στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με ένα αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, αλλά και στις καλοκαιρινές αποδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μουσείο για τον ελληνο-ιρλανδό εθνικό ποιητή της Ιαπωνίας

Μαθήματα… βενεζουελικών με «Γλυκιά πικρή αγάπη»

Ο Ρέμος μιλά για τα χρέη του Ηρακλή και τη σύλληψη, τον Σφακιανάκη, τον Νταλάρα και τη Ζέτα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανανέωσε ο Γιώργος Παπαδάκης

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε