Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Συλλάβαμε» τη Δούκισσα στα νέα της καθήκοντα! [pics]

«Συλλάβαμε» τη Δούκισσα στα νέα της καθήκοντα! [pics]

Μετά τις αλλαγές που αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 όλα πλέον έχουν ξεκινήσει να παίρνουν το δρόμο τους. Έτσι χθες στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να «παγώσουν» το ριάλιτι «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!» και να το επανεξετάσουν για την επόμενη σεζόν, ενώ επέστρεψαν στα αρχικά τους σχέδια και να βγάλουν φέτος το «Your Face Sounds Familiar» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και το «So You Think You Can Dance» με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού.

Έτσι σήμερα η Δούκισσα θέλοντας να μπει στο κλίμα του talent show πήγε να παρακολουθήσει από κοντά τα precasting και ο φωτογραφικός φακός του Newsit τη… συνέλαβε στην πρώτη συνάντηση που είχε με αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν. Να σημειώσω ότι τα precasting γίνονται από την ομάδα παραγωγής της εκπομπής ώστε αυτοί που θα επιλεγούν να βρεθούν απέναντι από την κριτική επιτροπή, διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στο «So You Think You Can Dance». Στο τραπέζι λοιπόν της επιτροπής των precasting, όχι για να κρίνει, αλλά για να παρακολουθήσει, κάθισε και η παρουσιάστρια του talent show. Η διαδικασία των precasting είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς όσοι διαγωνίζονται πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους και την αγάπη τους για το χορό.

Πάντως, αυτό που συζητιόταν στην επιτροπή με τη Δούκισσα είναι το ότι οι περισσότεροι από αυτούς που πέρασαν από τα precasting έχουν όχι μόνο αγάπη και πάθος για το χορό, αλλά και για τη ζωή κι είναι πολύ χαρούμενοι που γίνεται ξανά στη χώρα μας το talent show.

Έτσι λοιπόν μετά τη χθεσινή απόφαση του ΑΝΤ1 να βγάλει τη φετινή σεζόν το «So You Think You Can Dance» με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού ο «μηχανισμός» έπιασε ξανά δουλειά και μάλιστα είναι προγραμματισμένο έως τις πρώτες μέρες του Απριλίου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε