Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα… δώρα της «Μουρμούρας»

Τα… δώρα της «Μουρμούρας»

Το ότι είναι μία από τις αγαπημένες σειρές των τηλεθεατών δεν χρειάζεται να το αναφέρω ξανά. Ούτε χρειάζεται να αναφέρω ότι η επιτυχία της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει προκαλέσει… μουρμούρες στα άλλα τηλεοπτικά κανάλια!

Πλησιάζοντας λοιπόν στις γιορτές τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν και φέτος να κάνουν… δώρο στους τηλεθεατές ένα εορταστικό επεισόδιο «εμπλέκοντας» στις ζωές των πρωταγωνιστών και άλλους ήρωες που θα υποδυθούν γνωστοί ηθοποιοί. Έτσι, στο επεισόδιο της «Μουρμούρας» που θα προβληθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν οι Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Ευριπιώτης, Θέμης Μάνεσης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου και Άννα Μενενάκου. Με ποιον τρόπο θα εμπλακούν στις ζωές των τριών ζευγαριών;

Παραμονή Χριστουγέννων κι ο Χάρης (Πάνος Βλάχος) κρατάει μούτρα στη Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), γιατί αντί να πάνε στη Νάουσα για Χριστούγεννα, θα φιλοξενήσουν την ξαδέρφη της, την ετοιμόγεννη Μάνια (Άννα Μενενάκου) που ο άντρας της λείπει στη Θεσσαλονίκη για δουλειά.


 
Η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου), μητέρα του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), καταφθάνει με τον καινούριο της σύντροφο, τον Μίμη (Θέμης Μάνεσης). Ο Ηλίας ζει έναν εφιάλτη και μάλιστα χριστουγεννιάτικο. Η Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) αναλαμβάνει να τον κρατήσει ψύχραιμο, πράγμα δύσκολο…!
 

 
Ένας καβγάς στα όρια του χωρισμού του Βασίλη (Κώστας Ευρυπιώτης) και της Φρόσως (Κωνσταντία Χριστοφορίδου), του “θρυλικού” Φατυλόπουλου και της γυναίκας του που μένουν απέναντι από το σπίτι της Βούλας (Ελένη Κοκκίδου) και του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου), γίνεται αιτία να περάσουν οι τέσσερις τους, πολύ όμορφα Χριστούγεννα…!
 

 
Περισσότερα όμως, στο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί από τον ALPHA την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου με σκοπό να το απολαύσουν οι τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε